Nėščia M. Šedžiuvienė apgynė vyrus, nešančius moters rankinę

Vyrai, kurie nešioja savo mylimų moterų rankines: stilingi ar juokingi? Būtent dėl šio klausimo dainininkė ir verslininko Andriaus Šedžiaus besilaukianti žmona Monika Šedžiuvienė, įsivėlė į ginčą feisbuke.

Monika Šedžiuvienė įsivėlė į rankinių diskusiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Šedžiuvienė įsivėlė į rankinių diskusiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Nuotrauka, dėl kurios kilo ginčas.
Nuotrauka, dėl kurios kilo ginčas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 16, 2016, 5:39 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 9:37 PM

Per Valentino dieną feisbuke išplito nuotrauka, kurioje rankinę neša vyras. Po tokia nuotrauka pasipylė įvairūs komentarai, o prie diskusijos prisijungė ir Monika.

„Šiaip jau tokių nesąmoningų įrašų stengiuosi nekomentuoti, bet jūs ką, rimtai? Pradedant nuo to, kiek turi būti tuščiaviduris, kad einant gatve stengtumeisi kituose įžvelgti kažką juokingo ir būtinai tą užfiksuoti.

Nes kaip kitaip. Diena neteks prasmės. O visų antra, kas čia blogo? Juk nežinote, gal moteriai pasidarė bloga, gal ką skauda, kad tiesiog pavargo nešti rankinę ir vyras pasisiūlė pagelbėti, čia labai normalus dalykas.

Aš, pavyzdžiui, kaip besilaukianti moteris, kartais neapskaičiuoju savo jėgų, būna staiga nuskausta nugarą ar pilvą, pavargstu ilgiau pasivaikščiojus, tai mano vyras tikrai net nesudvejotų paimti iš manęs tos rankinės, kad ir kaip gal nesmagu jam tai būtų.

Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Kiekviename galima atrasti kažką juokingo, bet pirmiausia reikėtų pažvelgti į save ir dar paskui pajungti smegenėles į darbą, juk nežinai situacijos. Ir taip aišku, kad vyras ne šiaip sau užsigeidė rankinės“, – rašė ji.

Tačiau į tokį komentarą sureagavo vyras, kuris ir pasidalijo vyro, nešančio moters rankinę, nuotrauka.

Monika, rimtai? Aš suprantu, kad besilaukiančiai panešti rankinę yra normalu, bet visi kiti atvejai yra debilizmas. Tikiuosi šitas nusišnekėjimas – hormonų pasekmė“, – sakė jis.

Norėdama vėl atsikirsti, Monika negalėjo. Nuotraukos autorius ją užblokavo. Tai M.Šedžiuvienė paviešino ir savo „Facebook“ paskyroje. Tačiau jei būtų galėjusi, ji būtų rašiusi:

„Iš kur tu žinai, kad čia toks atvejis? Ekstrasensas ar šiaip buvai pribėgęs paklausti? Gal ir laukiasi, iš kur žinai?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu