Molėtuose pasirodė pasaulio lygio iliuzionas

Molėtuose pasirodė iliuzionistas „Quick change Costumes“.<br>Organizatorių nuotr.
Molėtuose pasirodė iliuzionistas „Quick change Costumes“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 7:50 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 5:53 PM

Vasario mėnesį Molėtuose vyko netradicinis vakaras  – „Magijos šou visai šeimai“. Jo metu programos kūrėjas iliuzionistas EMMAGIC ir jo asistentė Julija su naująja programa pristatė ir pasaulinio lygio iliuzionas „Quick change Costumes“

-Kol kas esate vienintelis Lietuvoje demonstruojantis šį triuką?

-Ko gero, nesumeluočiau teigdamas, kad Baltijos šalyse esu vienintelis. Bet čia jau mano scenos kolegos-konkurentai pasakys tiesą.

-Atskleiskite bent šiek tiek paslapties. Kokia ir kur ta mistika? Jums pavyko išspręsti A.Gilytės ir A.Jagelavičiūtės  galvos skausmą dėl daugumos moterų nežinojimo, ką apsirengti?

-Paslaptys lieka paslaptimis. Tačiau, taip moterys per koncertus galės baksnoti vyrams „kodėl tu taip nemoki?“. Yra viena paslaptis, kurią galiu atskleisti. Didžiuojuosi ir džiaugiuosi savo asistente. Ji vienintelė tokia ir nepakartojama. Šešiolika mano darbo metų ji sukrimto per metus bendro buvimo scenoje kartu.

Džiaugiuosi, nes didžioji dalis suknelių yra rankų darbo ir atvykusios iš Amerikos į Lietuvą. Jos atkeliavo likus trims dienoms iki koncerto. Stebuklinga ir neįtikima, kaip tai padarė Julija. Suprasti, išmokti, padaryti tai ką reikia ir taip profesionaliai,gali tik profesionalas.

-Kokie yra Jūsų artimiausi planai?

-Planai du. Gastrolės ir naujas eksperimentas. Esu penktas pasaulyje pradanginęs nejudantį objektą t.y. Rokiškio dvarą. Esu Baltijos šalių rekordininkas įveikęs užrištomis akimis beveik 13km trasą automobiliu. Dabar norisi šio to naujo, tačiau paliksiu intrigą. O ji klausiate apie gastroles, mes labai norime padaryti mažą pasirodymą visiems Lietuvos gyventojams, o labiausiai – moksleiviams. Pirmiausiai dėmesį kreipsime į mokyklas, kad tiek mažieji tiek vyresni galėtų išvysti kažką naujo ir neregėto.

-Tai jūsų programa bus skirta vaikams?

-Tiktai taip ir tikrai ne. Programa bus skirta visiems vaikams, o juk ir jūs vis dar vaikas, ar ne? Programoje įdomių elementų ir momentų ras kiekvienas žiūrovas, nuo „pypliuko“ iki garbaus amžiaus senjoro. Nuoširdžiai džiaugiamės matydami vienoje iš pirmų eilių atėjusius keletą senjorų garbaus amžiaus žmonių. Po koncerto jie plojo ir šaukė „bravo“ – tai tik parodo, jog esame padarę programą, kuri įtraukia visus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.