Įžeidinėjimais G. Gurevičiūtė mokė komentatorius gerų manierų

Kiekviena garsenybė žino – niekada neskaityk komentarų apie save ir sau brangius žmones. Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė nusižengė šiai taisyklei ir stipriai nusivylė.

Gintarė Gurevičiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gintarė Gurevičiūtė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2016, 6:06 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 11:02 AM

Žinomai moteriai dėl įžeidinėjimų trūko kantrybė ir ji nusprendė pamokyti komentatorius. Ironiška, kad mokydama kitus elgtis gražiai G.Gurevičiūtė pati kalbėjo gana įžeidžiai.

„Po ilgo laiko paskaičiau komentarus po straipsniu apie be galo talentingą ir visapusiškai gražų žmogų. Tokį, kuris garsina Lietuvą savo kūryba bei kelia kultūros suvokimą mūsų posovietinėje visuomenėje.

KOKIUOSE TVARTUOSE JUS, VARGŠAI KOMENTATORIAI, AUGINO??? Kaip jūsų supuvusiose galvose susiformuoja tokios purvinos mintys? Baisu net įsivaizduoti, kokį apgailėtinai liūdną gyvenimą gyvena šie menki padarėliai, kurie gaudo palaimos akimirkas žemindami kitus ir sulaukdami palaikymo iš tokių pat nevykėlių.

Suprantu, kad gyvenimas nelengvas, bet patyčios nėra išeitis. Rašydami šiuos bjaurius komentarus jūs palaikote ir taip gają patyčių kultūrą Lietuvoje nuo kurios kenčiate patys bei jūsų vaikai. Ar tikrai taip gera pasidaro įžeidus kitą?“ – širdo Gintarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.