Prodiuseris Egmontas Bžeskas Tenerifėje išvydo sniegą

„Štai! O sako pas mus Tenerifėje nebūna sniego. Kalėdos pagaliau ir čia“, – vaizdo įrašu pasidalino šiuo metu su šeima Tenerifėje gyvenantis prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Egmontas su žmona Reda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Egmontas su žmona Reda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2016, 5:04 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 2:02 PM

Šioje Ispanijai priklausančioje Kanarų saloje visus metus būna šilta. Klimatas Tenerifėje dažnai apibūdinamas kaip pavasariškas. Net ir sausio mėnesį dažnai čia sušyla iki dvidešimt laipsnių, o nuo vasario iki kovo mėnesio temperatūra pakyla iki 22°C.

Tačiau šie metai, regis, išimtis. Šiuo metu šiaurinėje Tenerifėje – apie dešimt laipsnių šilumos, naktimis temperatūra dar labiau nukrenta. Tiesa, pietuose visu dešimt laipsnių šilčiau.

Kaip lrytas.lt jau rašė, sausio 11 dieną Egmontui ir jo žmonai Redai Tenerifėje gimė antroji dukra. Pora jau augina beveik trejų metų dukterį Ameliją.

Tenerifę šeima pasirinko išklausiusi grupės „69 danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės rekomendacijų – moteris su dukrele ten praleido jau ne vieną žiemą. Tad kai lietuviški orai įgriso, Egmontas ir Reda nusprendė pailsėti būtent šioje saloje. Tačiau joje užsibuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.