Ramūno Vyšniausko gyvenime – esminiai pokyčiai

Vienas garsiausių sunkiaatlečių Lietuvoje Ramūnas Vyšniauskas atvirai papasakojo apie naują savo aistrą – verslą. Jis papasakojo ne tik apie tai, kuo užsiima dabar, bet ir atskleidė ateities planus.

Ramūnas Vyšniauskas su šeima.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Ramūnas Vyšniauskas su šeima.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Ramūnas Vyšniauskas su šeima.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Ramūnas Vyšniauskas su šeima.<br>E.Sabaliauskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-02-19 14:43, atnaujinta 2017-06-07 11:40

„Tai vieta, kurioje šiuolaikinis žmogus galės praleisti laiką jam priimtiniausiu būdu: naudotis nemokamu internetu, išgerti kavos ar pasikrauti išmanųjį telefoną. Tai laisvalaikio ir pramogų zona, tinkanti ir verslui“, – pasakos sportininkas. Netrukus duris atverti turi ir jo žmonos Inesos grožio studija. Kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ dalyvavę Vyšniauskai buvo itin smagiai nusiteikę. Ramūnas negailėjo gražių žodžių žmonai, o pastaroji taip pat nesikuklino ir gyrė savo vyrą. „Nors Ramūnas į virtuvę užsuka tik pavalgyti, tačiau kartais visą šeimyną nustebina savo firminiu patiekalu – baklažanais, įdarytais veršiena“, – didžiuodamasi pasakojo Inesa. Tuo tarpu Ramūnas guodėsi, kad sportininkai negali būti nevalgę ilgą laiko tarpą: „Sportuodamas valgydavau kas 2 ar 3 valandas, dabar, kai turiu nuosavą verslą, kartais tenka būti nevalgiusiam 8 ar daugiau valandų...“ Inesa, paklausta apie moteriškų linijų puoselėjimą, buvo atvira: „Esu kaip ir dauguma moterų. Dietos laikytis pradėdavau tik tuomet, kai pasiekdavau ribą, bet galiausiai pabodo kovoti su savimi ir nusprendžiau pakeisti gyvenimo būdą: sveika gyvensena yra mano ir Ramūno dailių kūno linijų paslaptis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.