Buvusi Martyno Starkaus žmona susilaukė antrosios atžalos

Žurnalistė, buvusi garsaus keliautojo ir televizijos laidų vedėjo Martyno Starkaus žmona Margarita Narvydė ant rankų sūpuoja antrąjį vaiką. Antradienį savo socialiniame tinkle žinoma moteris pasiskelbė susilaukusi sūnaus.

Margarita Narvydė susilaukė antrojo vaiko.<br>„Facebook“ nuotr.
Margarita Narvydė susilaukė antrojo vaiko.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 9:11 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 7:33 PM

Moteris jau kurį laiką mezgė rimtus santykius su kitu vyru, tiesa, jis visuomenei nėra žinomas. Tačiau, panašu, kad buvusi garsenybės mylimoji atrado savo tikrąją laimę.

Laiminga moteris feisbuke savo džiaugsmą išliejo sentimentalia žinute, pasidalino gimdymo įspūdžiais bei atskleidė savo sūnelio vardą.

„Timas, mūsų Meilės vaisius, jau čia. O aš esu labai laiminga, ir net – išdidi!!! – kad radau savyje drąsos ir jėgų pasitikti ateinančią gyvybę natūraliai, visiškai sąmoningai. Kiekviena sekundė, kiekvienas įkvėpimas ir iškvėpimas buvo buvo to verti. Ačiū mano mylimam vyrui, kurio rankų prisilietimai buvo stipriausias anestetikas. Be tavęs, meile, stebuklas, kurį visi trys patyrėme šiąnakt, nebūtų įmanomas. Už meilę! Už gyvybę! Už gyvenimą!', – rašė ji.

M.Narvydė su M.Starkumi augina ir dukterį Martyną. M.Starkus su savo antrąja žmona Kotryna dar augina dvi dukteris: Mėtą ir Elzę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.