Restoraną netrukus atidarysianti Mia kelia aukštus reikalavimus

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia (32 m.) nutarė jėgas išbandyti naujoje srityje. Atlikėja kovo mėnesį kartu su savo vyru Nerijumi Antanavičiumi (32 m.) Druskininkuose ketina atidaryti restoraną.

Pastaruoju metu Mia daugiausia laiko praleidžia Druskininkuose.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Pastaruoju metu Mia daugiausia laiko praleidžia Druskininkuose.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Silvija Kuprionytė („Lietuvos rytas“)

Feb 25, 2016, 7:34 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:33 PM

Viena dainininkės svajonių buvo turėti restoraną. Šią mintį ilgai brandino.

„Iš pradžių svarstėme atidaryti restoraną Vilniuje, ieškojome patalpų, bet jos paprasčiausiai mums netikdavo. Gyvenime būna netikėtų dalykų – gavome pasiūlymą išsinuomoti patalpas Druskininkuose ir sutikome“, – sakė atlikėja.

Įrengimo darbai, anot V.Pilibaitytės, užtruko ilgiau, nei tikėtasi, tačiau kovo mėnesį restoranas turėtų atverti duris.

„Praėjusių metų sausio viduryje, vos gavę patalpas, pradėjome darbus.

Restoranui atidaryti reikia nemažai laiko. Yra daugybė reikalavimų, krūva dokumentų. Manėme, kad restoraną atidaryti pavyks greičiau, tačiau ne viskas priklauso tik nuo mūsų. Esame darbų sūkuryje, noriu kuo greičiau atidaryti restoraną“, – sakė V.Pilibaitytė.

Šis projektas kuriamas ne aklai sekant svajone. Dainininkė ir jos vyras turi reikiamų žinių aptarnavimo srityje, kitaip nė nebūtų svarstę imtis tokio sumanymo. Nerijus 15 metų sukosi aptarnavimo srityje, Mia ankstyvoje jaunystėje yra dirbusi padavėja.

Komandos savo restoranui V.Pilibaitytė su vyru ieškojo patys, darbuotojus kruopščiai rinko – nori pačių geriausių.

„Ir vis dar ieškome tinkamų žmonių. Mums tinka tikrai ne visi, ieškome ypatingų. Darbuotojų bus iš visos Lietuvos – Druskininkais neapsiribosime. Mums reikia kūrybingų, draugiškų, bendraujančių ir mokančių dirbti komandoje žmonių, į darbą einančių ne kaip į katorgą, bet kaip į šventę“, – vardijo reikalavimus V.Pilibaitytė.

Ji, pasitelkusi profesionalus, pati kūrė restorano interjerą, pasirūpino, kad darbuotojoms būtų pasiūta speciali daili apranga.

„Turiu viziją ir noriu padaryti taip, kaip dar Lietuvoje nėra buvę. Žinau, ko noriu, tačiau to Lietuvoje sunku gauti, tad užsakinėju reikalingas sudėtines dalis ir užsienyje. Noriu, kad komandos apranga derėtų prie restorano interjero“, – sakė V.Pilibaitytė.

Pastaruoju metu Mia kiekvieną dieną praleidžia Druskininkuose, tad muzikiniai reikalai šiek tiek nukenčia.

„Norėtųsi, kad paroje būtų daugiau valandų. Labiausiai dėl laiko stokos nukenčia mano sūnus Matas. Bet tikiu, kad atidarius restoraną viskas baigsis“, – sakė V.Pilibaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.