Beata Nicholson išreiškė nuomonę apie Kaziuko mugę

Šį savaitgalį, kaip ir kiekvienais metais, Vilniaus senamiesčio gatvėse aidės Kaziuko mugė. Jau nuo penktadienio ryto pardavėjai dėliojosi savo prekes, ruošėsi mugei.

Beata Nicholson išreiškė nuomonę apie Kaziuko mugę.<br>Facebook nuotr.
Beata Nicholson išreiškė nuomonę apie Kaziuko mugę.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2016, 8:34 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 12:19 PM

Visgi, ne visi žmonės yra patenkinti Kaziuke muge, tačiau TV laidų vedėja Beata Nicholson savo feisbuko paskyroje išreiškė nuomonę, palaikančią Kaziuko mugę.

„Kadangi šiandien didžios svarbos reikalas pasisakyti, koks vilniečius erzinantis dalykas yra „Kaziukas“, tai aš pasakysiu, kad aš palaikau Kaziuką.

Jam žmonės ruošiasi visus metus, ir svarbiausias dalykas yra tai, kad „Kaziukas“ skatina kūrybiškumą ir verslumą, žinau, sakysite prekės iš Kinijos. Aš nemačiau, mačiau daug savo rankomis pagaminto maisto, krepšių, verbų ir šaukštų, puodų ir lėkščių, kepurių ir pirštinių.  Ir tikrai toje jūroje galima rasti gėrybių ir lobių, o svarbiausia, kad visa tai sukuria paprasti eiliniai žmonės, pabandykite, ką nors sukurti savo rankom ir parduoti stovėdami šaltyje.

Žydėk, Kaziuk, ir plėskis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.