Ieva Zasimauskaitė viešai išreiškė meilę vyrui Mariui

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas dovanojo daug aistrų. Feisbuke skamba garsių žmonių komentarai apie konkursą, netyla ir patys atlikėjai. Juk viskam pasibaigus – padėkų artimiesiems metas. Nesusilaikė ir dainininkė Ieva Zasimauskaitė.

Marius gyvai stebėjo Ievos pasirodymą finale ir laukė jos LRT užkulisiuose.<br>T.Bauro nuotr.
Marius gyvai stebėjo Ievos pasirodymą finale ir laukė jos LRT užkulisiuose.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2016, 2:47 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 8:55 PM

Socialinio tinklo paskyroje ji surašė ilgą padėkos laišką tiems, kurie ją supo visą atrankų laiką. Žinoma, svarbiausiųjų sąraše – ir jos vyras krepšinio treneris Marius Kiltinavičius. Į jį I.Zasimauskaitė kreipėsi itin jausmingai:

„Pamenu tą dieną, kai važiavau į bažnyčią, labai bijojau, kad reikės išeiti iš namų, palikti tėvus ir tapti namų šeimininke, žmona, suaugusia ir atsakinga. Bijojau, kad nebegalėsiu būti mažyte mergaite, kuri bėga pas mamą, nes bijo užmigti tamsoje, bijojau, kad manęs nesuprasi taip, kaip supranta geriausi draugai, bijojau, kad nebegalėsiu dainuoti, nes reikės būti žmona ir kažkaip kitaip viską daryti... Bet Tu esi kažkas magiško ir stebuklingo, kažkas, ko man niekaip nepavyksta suprasti, iš kur būna tokių vyrų? Tu saugoji, globoji, myli, supranti, išklausai, išgyveni, rūpiniesi ir, svarbiausia, tu vedi mus aukščiausiojo tikslo link ir niekada neleidi nuleisti rankų. Tu esi vyras, kuriuo aš besąlygiškai tikiu, nors tiek daug kartų bambu ir sakau, koks tu nenormalus ir ką čia per nesąmones šneki, aš taip save ginu, nes tiek dar mažai suprantu šiam pasauly. Ačiū Tau už Tai, kad esi su manim šitam kely ir vedi mus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.