Po „Eurovizijos“ finalo – ir kandžios garsenybių replikos

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas – vienas labiausiai aptariamų metų šalies muzikos renginių. Daug komentarų būna tiek prieš jį, tiek po jo. Šįkart Lietuvos garsenybės ne tik gyrė laimėtoją, bet ir negailėjo kritikos lietuviškajam projektui bei jo dalyviams.

Garsūs vyrai buvo ironiški „Eurovizijos“ atžvilgiu.<br>J.Stacevičiaus ir V.Ščiavinsko nuotr.
Garsūs vyrai buvo ironiški „Eurovizijos“ atžvilgiu.<br>J.Stacevičiaus ir V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2016, 11:37 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 9:36 PM

Savo nuomonę garsūs žmonės reiškė socialiniuose tinkluose.

Donatas Montvydas laimėjo šiandien, gali laimėti ir „Eurovizijoje“, aš jums sakau.

Žinot, kodėl? Nes jis dalyvavo ne tam, kad bandytų atstovauti savo šaliai, o tam, kad laimėtų po dviejų mėnesių“, – drąsiai pasitikėdamas D.Montvydo sugebėjimais feisbuke rašė publicistas Andrius Užkalnis.

„Šiemet Lietuva „Eurovizijoj“ spindės. Donatas Montvydas. SVEIKINU! Nes tokios ir yra tikros žvaigždės – ryškios ir garbingos“, – rašė modelis Simona Burbaitė.

„Jeigu A. Pilvelytė būtų Trečiokas, o D. Ibelhauptaitė būtų Jakilaitis:

– Aiste, kodėl jūs iki šiol nenustojate dalyvauti „Eurovizijoje“?

Nematau, dėl ko reikėtų, ir viskas. Negalėčiau to žingsnio niekaip pati sau pateisinti. Vis dėlto tai yra rimtas žingsnis, ne tik dėl manęs asmeniškai, bet ir dėl visos valstybės. Turi būti labai aiški priežastis. Kita vertus, tai reikštų, kad aš prisiimu tam tikrą atsakomybę. Aš nematau problemos, nes šiaip dainininkas visada už visus sprendimus atsakomybę prisiima, bet kadangi šitam fone mano nedalyvavimas „Eurovizijoje“, tai viskas aišku. Aš, žinodama, kad esu teisi ir nieko tokio nepadariau, kažkada gal per drąsiai pasakiau, kad laikysiuosi iki galo, tai ir laikysiuosi.

– Tai koks tikslas laikytis iki galo? Panašu, kad bandote įrodyti tai, kas sunkiai įrodoma.

Ne man reikia įrodinėti. Tegul tie įrodo, kurie sako, kad aš nemoku dainuot. Tai ir yra visa plonybė, kai ima vieną klausimą, kito klausimo atsakymą ir kažkas nesutampa. Aš moku dainuot. Tai yra mano garbės reikalas. Jeigu jau mano, kad aš tokia ir anokia, tegul prisiima atsakomybę ir mane išvaro iš „Eurovizijos“, – „Eurovizijos“ atrankas ironizavo Marijonas Mikutavičius.

Ne mažiau ironiškas buvo dainininkas Saulius Prūsaitis, taip pat savo nuomonę išsakęs feisbuke: „Eurovizija“… man asocijuojasi su mėginimu dirbtiniu būdu apvaisinti akmenį (aišku, tikimybe yra). Arba jeigu trumpiau…tai POP konvulsijoms. Tiesa…kas laimėjo? P.S. Jazzu… ką Tu ten veiki?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.