Po diskusijos apie gėjus A. Užkalnio mylimoji Fausta pratrūko

Vis daugiau homoseksualių lietuvių porų išdrįsta prisipažinti apie santykius. Jie aptarinėjami viešai. Po piktų komentatorių minčių šia tema žurnalisto, publicisto Andriaus Užkalnio mergina Fausta Marija Leščiauskaitė pratrūko.

Fausta Lesčiauskaitė pasipiktino komentatoriais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Fausta Lesčiauskaitė pasipiktino komentatoriais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2016, 12:06 PM, atnaujinta May 30, 2017, 4:43 PM

Ji pasipiktino, kad žmonės mato tik vieną medalio pusę ir vis dar gyvena sovietinėje Lietuvoje. Savo nuomonę Fausta išreiškė feisbuke:

Po tuo postu yra šimtai išgamų komentarų. Jie svajoja sugrąžinti sovietinę Lietuvą ir šaudyti homoseksualus, taip pat siūlo juos deginti ar ištremti. Išgamos, kol jūs galvojate apie svetimus b**ius ir ką jų savininkai su jais daro, geriau pasirūpinkite savo protu, nes visų jūsų smegenų vingiai neišneša net sakinio be klaidų.

Jūs esate niekas arba tik š*dų krūva, ir aš linkiu, kad iš jūsų atimtų vaikus, nes aš nenoriu, kad išgamos išaugintų dar daugiau išgamų.

Ir jei tarp mano FB draugų yra su*istų homofobų, čiuožkite iš čia, nevykėliai.

Aš neprisidedu prie mados kovoti su netikromis patyčiomis, nes esu už panieką kvailumui. Aš noriu kovoti su realiomis patyčiomis ir štai kaip jos atrodo“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.