Neseniai pagimdžiusi Monika Šedžiuvienė jau dailina kūno linijas

Po gimdymo nepraėjo nė mėnuo, o verslininko Andriaus Šedžiaus (40 m.) žmona Monika (24 m.) jau lankosi sporto klube. Juk taip norisi vėl sustiprėti ir padailinti kūno linijas! Apie tai M.Šedžiuvienė pranešė socialiniame tinkle.

Monika įsitikinusi, kad po gimdymo reikia stiprinti raumenis.
Monika įsitikinusi, kad po gimdymo reikia stiprinti raumenis.
Monika Šedžiuvienė sporto klube dailina kūno linijas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Monika Šedžiuvienė sporto klube dailina kūno linijas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 7, 2016, 11:03 AM, atnaujinta May 30, 2017, 5:07 AM

Nu ką... Kol vaikutis čiučia liulia, mamukas po truputį bando stiprinti raumenis„, – nuotrauką, kurioje ji pozuoja sporto klube, komentavo Monika.

Nors M.Šedžiuvienė nėštumo metu spindėjo grožiu ir galėjo pasigirti puikia figūra, tačiau vis dėlto ji iš tų moterų, kurios siekia tobulumo.

Draugams pastebėjus, kad galbūt sporto klubui dar ankstoka, mat turėtų po gimdymo praeiti daugiau laiko, Monika buvo kategoriška – sportuoti būtina.

„Anksti? Tai, kad nelabai. Man kitą dieną jau kineziterapeutė atėjusi į palatą ir mane apžiūrėjusi raumenų tonusą ir pan. susakė, kokius pratimus galiu daryti. Aišku, ne varžyboms ruoštis, bet stiprinti raumenis reikia ir galima jau ir kitą dieną. Nugaros ypač“, – įsitikinusi moteris.

Andrius ir Monika kovo 21 dieną tapo tėvais – jiems gimė berniukas. Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad prieš kurį laiką sutuoktiniai buvo atsidūrę ties skyrybų praraja, viešai aptarinėjo santuokos problemas. Tačiau pora labai greitai susitaikė ir atsiribojo nuo žiniasklaidos.

M.Šedžiuvienės nėštumas paaiškina, kodėl teismui pateiktą skyrybų prašymą sutuoktiniai atsiėmė vos po kelių dienų. Be to, po santuokos krizės Monika mėgaujasi iki tol neregėtu Andriaus dėmesingumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.