Dėl mokesčių problemų turintis Egidijus Dragūnas rado angelą

Dėl neteisėto praturtėjimo bėdų turintis dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas, regis, rado kam pasiguosti. Šeštadienio vakarą jis paviešino keletą asmenukių, kuriose tamsiaplaukę merginą vadina savo ramybės angelu.

Šeštadienio vakarą jis paviešino keletą asmenukių, kuriose tamsiaplaukę merginą vadina savo ramybės angelu.
Šeštadienio vakarą jis paviešino keletą asmenukių, kuriose tamsiaplaukę merginą vadina savo ramybės angelu.
Egidijaus Dragūno jausmai liejasi laisvai.
Egidijaus Dragūno jausmai liejasi laisvai.
Egidijaus Dragūno jausmai liejasi laisvai.
Egidijaus Dragūno jausmai liejasi laisvai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 16, 2016, 9:28 PM, atnaujinta May 28, 2017, 4:00 PM

Kitoje nuotraukoje E.Dragūnas įamžino spalvotų tulpių puokštę ir parašė: „Myliu tave. Girdi!“ 

Nors po skyrybų su Eleonora Sebrova Egidijus paviešindavo vis naujų asmenukių su vis kitomis merginomis, su šia tamsiaplauke Selas kur kas meilesnis. Meilės žodžiais jis paprastai nesišvaisto. Be to, tai ta pati mergina, su kuria jis paviešino asmenukę iš lovos dar šią savaitę.

Kaip lrytas.lt jau rašė, ketvirtadienį Panevėžio apygardos teismas pradėjo nagrinėti bylą dėl viešosios įstaigos E.Dragūno fondo neteisėto praturtėjimo. Pats E.Dragūnas tokių kaltinimų kratosi ir tikina tapęs finansinės aferos auka.

„E.Dragūną kaltinantis asmuo bando įrodyti labai neįprastą faktą, esą būdamas Vokietijos kalėjime sugebėjo vykdyti grupės „Sel“ koncertinio turo organizacinius darbus. Iš tiesų, E.Dragūnas buvo pasirašęs sutartį su minėtu asmeniu, pagal kurią turėjo būti vykdomi darbai.

Tačiau šis žmogus dingo ir nevykdė jokių darbų nei organizuojant koncertą Vilniuje, nei Kaune. Tuo metu, kai buvo pradėta ieškoti minėto asmens, išaiškėjo, kad jis sėdi Vokietijos kalėjime. Vokietijos teisėsaugos pareigūnai patvirtino, kad asmuo yra suimtas.

Akivaizdu, kad sėdėdamas kalėjime, žmogus negali vykdyti darbų. E.Dragūno advokato nuomone, tikėtina, kad šiuo atveju susidūrėme su stambaus organizuoto finansinio nusikaltimo pavyzdžiu. Pats E.Dragūnas mano, kad pakliuvo į aferistų tinklą, ir prioritetinis klausimas atlikėjui šioje situacijoje yra viešinti tokius atvejus, bei įspėti žmones apie tokio masto sukčiavimus. Atlikėjas pataria žmonėms būti itin atsargiems,“ – teigė atlikėjo atstovė spaudai Liubovė Zaiceva.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad prieš garsaus dainininko valdomą fondą ieškinį padavęs Paulius Šileika prašo jam priteisti 104 tūkst. 374 eurus ir 82 centus.

Pasak P.Šileikos, jis rūpinosi grupės „Sel“ dvidešimtmečio turo Lietuvoje organizavimu, jam tariamai priklauso beveik 104,4 tūkst. eurų suma, gauta už parduotus bilietus į grupės „Sel“ jubiliejinį gimtadienio koncertą Kauno halėje, vykusį 2012 metų lapkričio 24 dieną. P.Šileika teigia, kad ši suma buvo neteisėtai pervesta į Egidijaus Dragūno fondo sąskaitą, kurią administruoja pats E.Dragūnas.

Egidijaus Dragūno paramos fondas įkurtas 2010 m., viena iš pagrindinių jo veiklų yra rūpinimasis sunkiai sergančiais vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.