Lietuvos žvaigždžių nuodėmės (I): įsimintiniausios muštynės

Nors garsenybių gyvenimas iš šalies gali pasirodyti gražus tarsi iš atviruko, jie taip pat nėra šventieji. Skandalai daugeliui įžymybių yra nuolatiniai palydovai.

Intrigų Lietuvos žvaigždžių gyvenime netrūksta.
Intrigų Lietuvos žvaigždžių gyvenime netrūksta.
Vytautas Šustauskas ir Sigitas Martinavičius susikibo tiesioginiame eteryje dar šią savaitę.<br>Stop kadras.
Vytautas Šustauskas ir Sigitas Martinavičius susikibo tiesioginiame eteryje dar šią savaitę.<br>Stop kadras.
Gintaras Einikis prieš žmoną Jurgitą ranką pakėlė ne kartą.<br>G.Pilaičio nuotr.
Gintaras Einikis prieš žmoną Jurgitą ranką pakėlė ne kartą.<br>G.Pilaičio nuotr.
Egidijus Dragūnas (dešinėje) iš putojančio vyno butelio trenkė Kęstučiui Verslovui per galvą.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Egidijus Dragūnas (dešinėje) iš putojančio vyno butelio trenkė Kęstučiui Verslovui per galvą.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra.<br>M.Patašiaus nuotr.
Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra.<br>M.Patašiaus nuotr.
Elita Citovičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Elita Citovičiūtė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas į Svetlaną Proniną metė stiklinę.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Egidijus Dragūnas į Svetlaną Proniną metė stiklinę.<br>R.Danisevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė (kairėje) ir Mia susipešė per Stano vestuves.<br>TV3 nuotr.
Natalija Bunkė (kairėje) ir Mia susipešė per Stano vestuves.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Apr 18, 2016, 7:48 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:35 AM

Naujienų portalas lrytas.lt paruošė rašinių ciklą apie didžiausias Lietuvos garsenybių nuodėmes. Ciklą pradedame nuo įsimintiniausių muštynių septintuko.

7. V.Šustauskas ir S.Martinavičius

Šį pirmadienį „Lietuvos ryto“ televizijoje Rūtos Janutienės vedamoje diskusijų laidoje „Nuoga tiesa“ politikas Vytautas Šuskauskas kibo į atlapus žinomam Kauno verslininkui Sigitui Martinavičiui.

Konfliktas užsiplieskė tuomet, kai laidos svečias Sigitas Vytautą pavadino vatniku. Po tokio pareiškimo V.Šustauskas kaip reikiant supyko ir išvadino jį durniumu.

Vėliau, juos išskyrus kitiems laidos svečiams, susipykę vyrai nepagailėjo vienas kitam karčių žodžių.

Po laidos Rūta savo socialiniame tinkle pakomentavo situaciją: „Ir ką? Negaliu Vytauto smerkt. Kartais ir man lieka vienintelis argumentas. Gerai, kad ant tų „kabliukų“ toli nenueinu.“

6. G.Einikis ir J.Einikienė

2013 metais buvęs krepšininkas Gintaras Einikis dvi paras praleido areštinėje dėl smurto prieš savo žmoną Jurgitą. Moteris buvo išgabenta į ligoninę dėl lūžusių šonkaulių, jų tuo metu dvejų metų dukrą pasiėmė globoti seneliai.

Policijos pareigūnai pranešimą apie incidentą Einikių namuose Klaipėdoje gavo paryčiais. Atvykus Gintarui buvo nustatytas vidutinis girtumas – 1,49 promilės alkoholio. Tuomet policiją iškvietęs žmogus pareigūnams teigė, kad G.Einikis pusnuogę moterį išstūmė į daugiabučio koridorių.

Tuo metu buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Norėta net suimti G.Einikį, nes smurtas šioje šeimoje nuolat kartojasi (2011-ųjų pabaigoje, aukštaūgis grasino apipilti Jurgitą rūgštimi, nužudyti ir sudeginti namą). Vis dėlto Jurgita teismui paliudijo, kad vyras jos neskriaudė. Byla buvo nutraukta.

5. E.Dragūnas ir K.Verslovas

2004 metais grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas trenkė putojančio vyno buteliu verslininkui Kęstučiui Verslovui per galvą. Kęstučiui prireikė medikų pagalbos.

Incidentas įvyko per vieną garsenybių vakarėlį, kai K.Verslovas atėjęs pasakė frazę: „Ką čia šitas bradiaga veikia?“ Dėl to kilo konfliktas. Vakarėlyje dalyvavę žmonės dainininką ir verslininką sutramdė, tačiau netrukus vėl vyrai apsipyko, o E.Dragūnas griebė butelį ir juo trenkė K.Verslovui.

Buvo iškelti kaltinimai tiek Kęstučiui, tiek Egidijui. Skandalo atomazga buvo pasiekta tik 2007-aisiais, kai teisėjų kolegija K.Verslovo veiką pripažino mažareikšme ir baudžiamąją bylą jo atžvilgiu nutraukė. Tuo tarpu E.Dragūnas nubaustas 80 valandų darbo senelių pensione.

Tai nebuvo vienintelis kartas, kai Egidijus vožė jį suerzinusiam žmogui iš butelio. Buteliu per galvą nuo E.Dragūno yra gavęs ir „Siemens“ arenoje per ispanų garsenybės Enrique Iglesio koncertą dirbęs apsaugininkas.

4. M.Kvaraciejūtė-Radzevičienė ir J.Karosas

2013 m. Grupės „Patruliai“ lyderio Algirdo Radzevičiaus žmona, atlikėja Milisandra Kvarciejūtė-Radzevičienė buvo stipriai sumušta Kūčių išvakarėse. Moterį Vilniaus „Akropolio“ stovėjimo aikštelėje talžė žinomo verslininko, „Čili Holdings“ savininko Tado Karoso sūnus Jonas.

Ginčas kilo dėl atsilaisvinusios vietos automobiliui. Tiek M.Kvaraciejūtė-Radzevičienė, tiek J.Karosas ketino savo automobilius pastatyti į tą pačią automobilių stovėjimo aikštelės vietą ir jos nepasidalino. Iš pradžių jie tik apsižodžiavo, o po kelių minučių J.Karosas pratrūko – išlipo iš automobilio ir trenkė bei spyrė moteriai.

Išpuolį matę prekybos centro lankytojai į įvykį nereagavo. Dėl smurtinio išpuolio M.Kvaraciejūtė-Radzevičienė kreipėsi į policijos pareigūnus. 

3. E.Citovičiūtė ir E.Rachinšteinas

2013-aisiais “Mis publika“ ir fotomodelis Elita Citovičiūtė susikibo su už finansines aferas nuteisto ir iš Lietuvos pasprukusio Sergejaus Rachinšteino sūnumi Eriku. „Vaikinas priekabiavo, atstūmiau jį, bet vis tiek lindo. Jis buvo atstumtas ir užpuolė, trenkė iš galvos į galvą, pasipylė kraujas, apsvaigau, buvo daug kraujo, teko keliauti į ligoninę. Man praskelta tarp akies ir antakio. Siūlė siekia tris centimetrus. Jaučiuosi blogai... Patyriau fizinę ir psichologinę traumas. Dažnai suskausta galva, o pats smurtautojas net nesugebėjo atsiprašyti“, – anuomet naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Elita.

Nors savo kaltės Erikas neneigė, jis pateikė kiek kitokią įvykių versiją. Pasak jo, Elita pati pirma užsipuolė vaikiną: „Ji man trenkė iš galvos, aš tiesiog iš karto negalvodamas lygiai taip pat iš galvos trenkiau atgal. Skamba kiek žiaurokai, tačiau ji man yra niekas, ir, manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs. Kas ji tokia, kad galėtų elgtis, kaip visiškai neišauklėta, nieko negerbianti pana. Gal tik kiek per stipriai išėjo pamokyti, bet yra kaip yra“.

2. E.Dragūnas ir S.Pronina

2010 metais E.Dragūnas įsivėlė į kitą konfliktą. „Vilniaus vartuose“ esančiame naktiniame klube atlikėjas Egidijus metė stiklinę advokatei Svetlanai Proninai į veidą dėl to, kad ši mėtė gėrimo ledukus į žmones.

Sužalota teisininkė pati kreipėsi į policiją ir dainininkas atsidūrė Vilniaus 3 policijos komisariate.

Nukentėjusi S.Pronina greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežta į Žalgirio kliniką, kurios specializacija – odontologinė ir specializuota veido bei žandikaulių chirurgija.

Vis dėlto prokurorai bylą nutraukė. Ikiteisminio tyrimo metu buvo nustatyta, kad incidento metu nebuvo sutrikdyta viešoji tvarka, nes daugelis žmonių net nematė konflikto.

1. Mia ir N.Bunkė

Daugiausiai atgarsio sulaukusios garsenybių peštynės Lietuvos istorijoje – tai dainininkių Vilijos Pilibaitytės-Mios ir Natalijos Bunkės (tuomet dar Zvonkės) muštynės.

Kruvinas konfliktas įvyko per atlikėjo Stanislavo Stavickio-Stano vestuves, kai Mia priėjo prie tuometinio dainininkės Natalijos vyro Deivido Zvonkaus ir pradėjo koneveikti jo žmoną. Natalija bandė užglaistyti situaciją pakviesdama Deividą šokti. Mia įsižeidė dėl nutraukto pokalbio ir stvėrė Natalijai už apykaklės.

Po šio įvykio dvi garsios šalies dainininkės santykius aiškinosi viešojoje erdvėje. LNK laidoje „KK2“ Mia tikino, kad Natalija, o ne ji pradėjo muštynes: „Kai mes pradėjome ginčytis, ginčijomės, ir tada ji mane stvėrė, nubraižė, subraižė, ant rankos po to buvo mėlynės, kraujosrūvos, nagai nulupti, plaukai išrauti – kažkoks pravalas. Jos sesuo Kristina bandė mus išskirti, bet apsitaškė jos veidas mano krauju... Iš tiesų, iš mano piršto kraujai bėgo fontanais. Aš norėjau apsiginti ir gyniausi. Aš nesileidau talžoma – imkit mane ir draskykit – tikrai taip nebuvo“.

Tuo tarpu tiek Natalija, tiek jos sesuo Kristina Ivanova dėl šio incidento kaltino Mią. Vis dėl to Kristina patikino, kad dėl merginų muštynių kalčiausias buvo alkoholis: „Mia padaugino alkoholio, sklaidėsi per visą vakarėlį. Aš kraują mačiau, ir mačiau, kaip ji krito nuo baro... krito ji ir kažkaip tuos pirštus užsigavo, nusilaužė nagą – rėkė, kad nagas lūžo“, – tuomet „KK2“ kalbėjo Kristina.

Mios ir Natalijos muštynės buvo ne tik aprašytos naujienų portaluose, aptartos televizijos laidose, bet ir apdainuotos. Lukas Pačkauskas ir Goda Alijeva įrašė dainą „Drakės“ apie „elitinį“ bokso turnyrą, vykusį Stano vestuvių vakarėlyje.

Dainos atlikėjai mėgaudamiesi skandavo „Muškitės, Mia ir Zvonke!“, bet vietoj pabaigos moralo jau švelniai prašė jų susitaikyti: „Mergaitės, nesipykit.“

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.