Dainininko Radžio šeimoje – netektis

Neseniai muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ triumfavusio dainininko Radžio Aleksandrovičiaus gyvenime – skaudi netektis. Mirė jo mylimas senelis.

Dainininko Radžio šeimoje – netektis.<br>Facebook nuotr.
Dainininko Radžio šeimoje – netektis.<br>Facebook nuotr.
Radžį prislėgė skaudi netektis.<br>D.Umbraso nuotr.
Radžį prislėgė skaudi netektis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 20, 2016, 10:37 AM, atnaujinta May 28, 2017, 8:08 AM

Ukrainoje, Charkove, gyvenęs 77 metų Viktoras Christovas Radžiui buvo itin artimas. Dar visai neseniai dainininkas buvo nuvykęs jo aplankyti. Nors pirmoji jo netikėta pažintis su užsienyje gyvenančiu seneliu įvyko tik 2008-aisiais.

Apie tai, kad senelis Radžiui buvo artimas, rodo ir atlikėjo socialinio tinklo paskyra. Visai neseniai jis internete dalijosi savo ir senelio nuotrauka.

Anksčiau Radžis žiniasklaidai gyrėsi, kad turtingasis jo senelis žada skirti didžiąją dalį palikimo.

„Didžiausią teisę į palikimą visuomet turi pirmasis anūkas. Pirmąjį anūką jie labiausiai myli, – pasakojo Radžis. – Tačiau viskas priklauso nuo senelio. Kaip jis nuspręs, taip ir bus.“ 

Radžis atviravo, jog ne visi giminaičiai, gyvenantys Charkove, buvo patenkinti, kai staiga atsirado anūkas iš Lietuvos. Pasigirsta įvairiausių apkalbų. „Tačiau man senelio turtai visiškai nerūpi. Jei senelis nuspręs kažką man perleisti, aš pagalvosiu, ar man išties to reikia“, – kalbėjo žvaigždė.

Dainininkas taip pat buvo pasakojęs, kaip mokėsi bendravimo su seneliu taisyklių. Pasirodo, Radžio senelis jam niekada neskambindavo. Radžis iš pradžių nesuprato: gal senelis nenori bendrauti? Pasirodo, ne.

„Atvirkščiai, jeigu aš neskambinu, tada paskambina kas nors iš giminių ir sako: kodėl tu neskambini? Ar tu mūsų negerbi? Pas juos yra taip, kad anūkai turi domėtis seneliais, klausti, kaip jų sveikata...“, – kadaise šeimos bendravimo peripetijomis dalijosi dainininkas.

Tai ne pirmoji skaudi netektis Radžio šeimoje. Beveik lygiai prieš metus mirė ir biologinis Radžio tėvas Radžis Aleksandrovičius vyresnysis.

Akivaizdu, kad likimas Radžiui nėra itin gailestingas. Jo mama Raisa daug metų kovojo su priklausomybe nuo narkotikų, nemažai laiko praleido kalėjime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.