E. Puidokaitė: „Po vyno taurės važiuoju tik su vairuotoju“

Renginių organizatorė ir prodiuserė Elena Puidokaitė – Atlanta, skatindama visas moteris susimąstyti apie alkoholio pavojų, teigia, kad po vyno taurės kelionę iš miesto į namus renkasi tik su vairuotoju. 

Elena Puidokaitė – atsakinga vairuotoja.
Elena Puidokaitė – atsakinga vairuotoja.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2016, 9:58 AM, atnaujinta May 28, 2017, 1:49 AM

„Pastarieji įvykiai viešoje erdvėje, kuomet pamatėme nemažai apgirtusių ir prie vairo sėdusių moterų pavyzdžių, privertė susimąstyti mane ir daugelį mano aplinkos moterų. Nekalta vyno taurė su draugėmis mieste gali pridaryti daug bėdos ne tik sau, bet ir aplinkiniams, ką jau kalbėti apie nepamatuojamą gėdos jausmą“, – tvirtino 15-os metų vairavimo patirtį turinti atlikėja.

Pasak „Anoniminių darboholikų klube“ renginius organizuojačios Elenos Puidokaitės – geriau savo drąsą ir automobilio vairavimo įgūdžius demonstruoti moterų ralyje. Buvusi atlikėja, šioje autosporto šventėje vairuosianti Subaru Forester automobilį, ketina dalyvauti antrus metus iš eilės. „Mūsų komandoje šiemet 4 kūrybingos moterys, planuojančios ne tik spausti akseleratorių, bet ir orientuotis ne visada moteriškose užduotyse. Startuojame septintu numeriu!“, – akį merkė žinoma moteris.

Jau šį šeštadienį, balandžio 23 d., vyks „Moterų ralis 2016“ – automobilių pramoginis-orientacinis renginys, kurio tikslas – skatinti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, propaguoti saugų eismą keliuose, pažintį su krašto lankytinomis vietomis, auto turizmą. Ralio dalyvės – tik moterys.

Renginių organizavimo įmonės „Anoniminių darboholikų klubas“ vadovas Giedrius Masalskis juokauja: „Labai gaila, kad šis ralis skirtas tik moterims, nes savo gebėjimus kelyje norėčiau išbandyti ir pats. Kita vertus, labai pasitikiu savo kolegėmis, jų patirtimi ir atsakomybės jausmu, dažnai pralenkiančiu mūsų vyriškąsias  savybes“, – teigė Giedrius.

Prisimindama pernykštį moterų ralį, Elena Puidokaitė teigia, kad šią atrakciją tikrai verta išbandyti kiekvienai. „Įspūdžių ir patirtų nuotykių užteko pusei metų! Labai skatinu visas moteris aktyviai ir sveikai leisti laisvalaikį, o adrenalino pojūtį patirti ne tikintis išvengti pareigūnų bausmės, bet su puikia komanda dalyvaujant azartiškose ir įdomiose lenktynėse“, – šypsojosi žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.