Gėrį skleidžiančią Ievą Krivickaitę įdarbins Indrė Morkūnienė?

Savo gerais darbais nuskriaustiesiems ir sergantiesiems išgarsėjusi moksleivė Ieva Krivickaitė dabar pati prašo pagalbos. Altruistišku būdu pasižyminti mergina ieško darbo.

I.Krivickaitė nesibaido jokio darbo.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
I.Krivickaitė nesibaido jokio darbo.<br>T.Bauro ir D.Umbraso nuotr.
I.Krivickaitė nesibaido jokio darbo.<br>T.Bauro nuotr.
I.Krivickaitė nesibaido jokio darbo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 1:13 PM, atnaujinta May 27, 2017, 2:40 PM

Itin išsamų ir jautrų darbo skelbimą ji surašė savo socialinio tinklo paskyroje.

„Brangūs draugai, būsiu dėkinga, jei pasidalinsit šia žinute. Vasarai ieškau darbo. Bet kur, Palangoje, Šventojoje, Plungėje, Vilniuje... Galiu plauti indus, valyti namus, prižiūrėti vaikus, pardavinėti ledus. Turiu didelę patirtį su didelėmis vaikų grupėmis. Prieš porą metų, vasarą, būdama šešiolikos Čikagoje dirbau sporto stovykloje, kur vienu metu prižiūrėdavau apie 12 vaikų. Esu dirbusi aukle su ketverių metų mergyte ir aštuonių mėnesių broliuku naktimis. Patirties turiu su neįgaliais vaikučiais, autistukais bei turinčiais kitų raidos sutrikimų. Puikiai skaičiuoju angliavandenius bei galiu diabetikui suleisti vaistų ar pakeist kateterį. Myliu vaikus ir dauguma jų myli mane. šiuo metu esu aštuoniolikos. Sportuoju karatė, savanoriauju pas onkologinėmis ligomis sergančius vaikus, mašinos dar nevairuoju. Bet kokį darbą darau su didele meile. Jeigu vasarai (o gal ir ne tik) tau reikia mano rankų – džiaugsiuosi galėdama jomis kažką dirbti“, – „Facebook“ rašė plungiškė.

Jos pagalbos prašymas netruko akimirksniu išplisti po visą socialinį tinklą – atsirado nemažai norinčių ją įdarbinti. Tarp darbo siūlytojų – neseniai pirmagimio susilaukusi televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

„Nereikia niekam daugiau eiti į pagalbą!! Darbo yra ir labai gero bei malonaus“, – rašė ji socialiniame tinkle, prieš tai užsiminusi, kad jau derasi su I.Krivickaite dėl darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.