Ignas Krupavičius: „Lietuviams trūksta bendruomeniškumo“

Pastarosiomis dienomis Lietuvoje netrūksta diskusijų apie maisto ir paslaugų kainas, kritikos strėlės skrieja į valdinininkus. Savo nuomonę feisbuke išsakė ir žinomas žurnalistas Ignas Krupavičius.

Ignas Krupavičius: „Lietuviams trūksta bendruomeniškumo“.<br>Facebook nuotr.
Ignas Krupavičius: „Lietuviams trūksta bendruomeniškumo“.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-04 10:37, atnaujinta 2017-05-26 16:34

„Lietuviams trūksta bendruomeniškumo. Esame mažai susitelkę. Prisimininkime bendrą jėgą per Sausio įvykius. Kitas kartas greičiausiai taip pat buvo sausį. Kai susibūrėme Seimo langų padaužyti.

Na, gal dar stojant į ES ar į NATO žengėme koja kojon. Draugams ir nepažįstamiems manęs klausinėjant apie tarnybą, kartais girdžiu jų parodomą abejingumą tėvynei.

Gal neturėčiau stebėtis. Ar šeimoje, mokykloje skiriamas pakankamas dėmesys pilietiškumo, patriotiškumo ugdymui? Ar jaunimui rodomi filmai apie miško brolius partizanus? Mums tai nerodydavo. Jaunuoliams, baigiantiems vidurinę, neturėtų kilti klausimas, ką aš daryčiau, jei tėvynė atsidurtų pavojuje.

Drauge galima nuveikti daugiau. Išsibarstę, nepalaikydami vienas kito, pražūsime. Nors, iš kitos pusės, tada nekamuos mintys apie kainas“,- rašė I.Krupavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.