Kritikos sulaukęs homoseksualus vaikinas: „Savimi didžiuojuosi“

Vincas Alesius – žmogus, kuris savo nuotraukomis pasakoja istorijas. Tikriausiai sunku būtų rasti tą, kuris jo nepažinotų, todėl nieko keisto, kad kiekviena nuotrauka sulaukia aštrių diskusijų.

Iš kairės: Tomas Meškys, Vincas Alesius ir Vaidas Baumila.<br>V.Alesiaus ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Iš kairės: Tomas Meškys, Vincas Alesius ir Vaidas Baumila.<br>V.Alesiaus ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 18, 2016, 5:53 PM, atnaujinta May 25, 2017, 3:48 AM

Šį kartą Vincas užfiksavo Vilniaus gatve einantį vaikiną vardu Tomas Meškys. Rankoje – didelė geltona rankinė, o pats pasipuošęs aptemptais džinsais, prie jų priderinęs odinę striukę.

„Argi ne gražūs mūsų vaikinai?“ – taip retoriškai paklausė Vincas feisbuko draugų.

Toks fotografo pareiškimas sukėlė komentarų bangą.

„Vincai Alesiau, tu darai nesąmonę provokuodamas homofobišką ir netolerantišką visuomenės dalį. O dar prierašas „argi ne gražūs mūsų vaikinai“ jau savaime atsiduoda sarkazmu, tad aiškus ir tavo nusistatymas – ar tu tik medžioji dėmesį? Siūlau ištrinti savo postą, negi neskaitai komentarų? „Užmušiu, pakarsiu, sup*****, išsigimėlis, pyd****“ – tau to reikia? Visa šita chebra su savo maroziškais kaimietiškais komentarais jau seniai būtų patraukti baudžiamojon už neapykantos kurstymą (jei kas to imtųsi). Nekurstyk ir tu“, – pasipiktinimo neslėpė dainininkas Vaidas Baumila.

Komentatoriai pritarė Vaidui, prie jų prisidėjo ir humoristas Justinas Jankevičius:

„Vincai, SRSLY (liet. tikrai)? Fuck you (liet. užsi****k)“, – rašė vyras.

Po nuotrauka įsižiebė aštri diskusija – vieni palaikė Vincą ir peikė vaikiną, kuris yra nuotraukoje, o kiti – ragino baigti kurstyti patyčias.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su Vincu, jis teigė nenorintis iš nieko šaipytis ir vaikino, kurio nuotrauką įdėjo feisbuke, jis atsiklausė.

„Dar prieš dedant nuotrauką, su vaikinu susirašėm, paklausiau, ar jis nejautrus komentarams. Jis į tai sureagavo labai sveikai – sakė, kad bus iš ko pasijuokti. O aš nekomentuoju savo nuotraukų, tiesiog prirašau pavadinimą, kad žmones tai „užkabintų“. Deja, užsikabina visai ne už to, ko reikėtų.

Stengiuosi kuo neutraliau, žinau, kad mūsų piliečiai ne itin išprusę komentuodami“, – sakė V.Alesius.

Susisiekus ir su pačiu nuotraukoje užfiksuotu Tomu Meškiu, jis pritarė Vincui, kad komentarai – tikra juoko dozė.

„Net sulaukiau padėkos už kadrą. Mačiau, kad buvau fotografuojamas. Ir diskusijas mačiau. Jei atvirai, aš mėgaujuosi skaitydamas komentarus, tai verčia mane juoktis iki ašarų. Kadangi gyvenu Anglijoje, o į Lietuvą atvykau trumpam, tai man tiesiog linksma. Gal šiek tiek ir gaila tų komentatorių, bet viskas tampa aišku, kai peržiūri komentatorių feisbuko paskyras, nes pusė iš jų – tiesiog iš gilių kaimų, ir savaime suprantama, kad išprusimo nėra“, – sakė Tomas, kuris patikino, kad jis homoseksualus ir nesiruošia to slėpti.

„Savimi didžiuojuosi“, – kritikams atšovė vaikinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.