Fotografė: jaunimas dabar sutrikęs, už ką balsuoti rudenį

Liberalų sąjūdį užklojęs korupcijos šešėlis suglumino didžiąją dalį jaunų rinkėjų, kurie laikė šią partiją kaip geriausiai atstovaujančią jų interesams, „Žinių radijui“ sakė fotografė Neringa Rekašiūtė, kuri yra įgijusi ir politologijos pagrindus Vilniaus universitete.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2016, 9:03 AM, atnaujinta May 24, 2017, 11:36 PM

„Aš dabar, kaip ir daugelis mano aplinkoje, kurie dėjo labai daug vilčių į šitą partiją, tikėjo ja ir lygiavosi, turėjo aukštų idealų ir manė, kad pagaliau kažkas mus reprezentuoja, esame tikrai sutrikę. Mums didelis šokas, reikia perfiltruoti tai, kas įvyko – man pačiai reikia viską viduje susidėlioti. Atsitiko tarytum toks dalykas, kaip įėjimas į saugusiųjų pasaulį, kai tau nuo akių nukrenta šydas ir supranti, kad esi jau nebe vaikas ir reikės pačiam viską daryti“, – laidoje „Greiti pietūs“ kalbėjo N. Rekašiūtė.

Jos manymu, spalio mėnesį užtat laukia įdomūs Seimo rinkimai. „Įvyko tokia rokiruotė ir persigrupavimas, ir dabar labai įdomu, kas pasinaudos liberalų krize. Aš pati būčiau balsavusi už liberalus, o dabar dar nežinau“, – sakė N. Rekašiūtė.

Praėjusią savaitę Specialiųjų tyrimų tarnyba paskelbė įtarimus, kad dabar jau buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis galėjo paimti daugiau kaip 100 tūkst. eurų kyšį iš koncerno „MG Baltic“.

Visą laidą žiūrėkite ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.