Rimantė Kulvinskytė parodė, kokia pikta gali būti saulė

Atšilus orams dažna moteris skuba mėgautis saulės voniomis, kad kuo greičiau kūnas parustų. Juk ir oda sveikiau atrodo, ir trūkumai mažiau matomi. Tačiau tinklaraštininkė Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė savo kailiu patyrė, kokia saulė gali būti pikta ir kaip liūdnai gali baigtis gedinimasis be apsauginių kremų.

Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė savo kailiu patyrė, kokia saulė gali būti pikta ir kaip liūdnai gali baigtis gedinimasis be apsauginių kremų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė savo kailiu patyrė, kokia saulė gali būti pikta ir kaip liūdnai gali baigtis gedinimasis be apsauginių kremų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-03 13:21, atnaujinta 2017-05-23 03:55

„Prieš jus – iš pažiūros subrendusi 31-erių metų moteris. Žmona, mama, žurnalistė ir kūrybininkė, turinti 12 metų darbo stažą ir kartu su vyru valdanti verslą. Bet tai yra niekis! Visą tą gyvenimo patirtį pora gerų blyksnių apakina saulė: „Ooo, kaip faina, nežinia, kiek čia dar tie geri orai laikysis, apsieisiu ir be apsauginio kremo – geriau ims, greičiau įdegsiu. Juk močiutės niekuo nesitepa ir va, rudos kaip gintaro gabalėliai ant dviračių į savo sodukus rieda“.

Tai va. Jau antra diena kaip „googlinu“ „ką daryti nudegus“, ant savęs susitepiau tiek jogurto, kiek net Žydrūnas Savickas pusryčiams nesuvalgytų, o skausmą malšinu putomis nudegimams, kurios, pasirodo, gali būti ir savikritikos priemone.

Moralas? Artėja savaitgalis, įsitikinkite, kad jūsų kremo SPF bent jau toks pat kaip gėrimo taurėje stiprumas ir atminkite – vasara tik prasidėjo, visi dar spėsime įdegti“, – socialiniame tinkle mokė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.