Džordanos Butkutės mylimasis švenčia savo blaivybės 10-metį

Pirmadienį suėjo lygiai 10 metų, kai Lietuvos popscenos karalienės Džordanos Butkutės vyras Elegijus Strasevičius nevartoja alkoholio. Ši data vyrui – itin svarbi.

Alkoholio Elegijus padėjo atsisakyti ir savo mylimajai Džordanai.<br>V.Balkūno nuotr.
Alkoholio Elegijus padėjo atsisakyti ir savo mylimajai Džordanai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2016, 10:59 AM, atnaujinta May 22, 2017, 9:26 PM

„Šiandien 10 metų!!! Galima sakyti, antrasis gimtadienis. Dešimt metų blaivybės!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė vyras.

Būtent jis buvo tas žmogus, dėl kurio alkoholio atsisakė ir Dž.Butkutė.

Viename interviu portalui lrytas.lt E.Strasevičius yra sakęs, kad po vestuvių Džordana pasikeitė į gera. Nors esminiai jos gyvenimo pokyčiai prasidėjo, kai ji liovėsi vartoti svaigalus. Nuo tada atlikėja – lyg kitas žmogus. Elegijus jaučiasi laimingas, kad jo padedama mylimoji išlaikė blaivumo egzaminą, pradėjo daug koncertuoti ir džiaugtis gyvenimu.

„Elegijus yra man Dievo atsiųstas. Dėl to jam kiekvieną dieną dėkoju. Esu pati laimingiausia pasaulyje. Vyras visą save atiduoda man, nuolat rūpinasi. Šalia jo jaučiuosi kaip už mūro. Tai yra tikroji žemiška žmogaus laimė, kuriai nereikia pinigų ar prabangos. Svarbiausia – vidinis džiaugsmas, dvasinė ramybė ir žiūrėjimas į vieną pusę“, – dar prieš trejus metus tikino dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.