Ministerijoje apsilankęs E. Dragūnas sukėlė juoką ir pyktį

„Sel“ grupės lyderis Egidijus Dragūnas ketvirtadienį apsilankė LR Kultūros ministerijoje. Netrukus po to internautai pradėjo tyčiotis ir skleisti įvairius juokelius.

Ministras su E.Dragūnu kalbėjo apie valstybės politiką muzikos industrijos srityje.
Ministras su E.Dragūnu kalbėjo apie valstybės politiką muzikos industrijos srityje.
Dainininkas Vaidas Baumila išsakė savo nuomonę apie E.Dragūno vizitą Kultūros ministerijoje.<br>LR archyvo nuotr.
Dainininkas Vaidas Baumila išsakė savo nuomonę apie E.Dragūno vizitą Kultūros ministerijoje.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 3:55 PM, atnaujinta May 22, 2017, 7:24 AM

Tačiau pirmoji pranešimu apie šalies muzikos dievaičio apsilankymą svarbioje įstaigoje pasidalijo pati kultūros ministerija. Žinutė su nuotrauka buvo paviešinta feisbuko paskyroje.

„Šiandien ministerijoje lankėsi Sel-Egidijus Dragūnas. Ministras su Egidijumi kalbėjosi apie valstybės politiką muzikos industrijos srityje. Pasak ministro, apie sėkmingą šios industrijos plėtrą galime kalbėti tik tada, jei valstybė ir Lietuvos muzikos industrija savo žvilgsnį kreips į ilgalaikius plėtros klausimus ir novatoriškas kūrybines strategijas. Muzika šiuolaikiniame pasaulyje su teisingu valstybės požiūriu ir investicijomis galėtų tapti galinga industrija“, – buvo rašoma pranešime.

Tačiau ne visi suprato ministro Šarūno Biručio sprendimą tokiam pokalbiui pasikviesti E.Dragūną. Neva, skandalais pagarsėjęs atlikėjas ir muzikos kūrėjas nėra kelrodė žvaigždė šalies kultūros ir muzikos pasaulyje.

Nuomonę šiuo klausimu socialiniame tinkle išsakė ir dainininkas Vaidas Baumila.

„Susimovė bandant reklamuotis. Kiek begalvystės yra politikoje, neapskaičiuojamų žingsnių...

Jaučiu buvo taip: 

– Klausykit, kaip ministrui padėti išlipti iš skandalo ir pakreipti visuomenės nuomonę teigiama linkme? – Žinau! Turiu gerą idėją. „Visiems“ patinka Egidijus Dragūnas, jis puikiai atspindi jaunimo domėjimąsi šiuolaikine muzika, ir yra puikus teisingo muzikos verslo korifėjaus pavyzdys. – O ar jis nėra kartais vienas iš tų, kurie turi neigiamą atsp... – Ką jūs, ką jūs... Mes čia apie ką rinksimės kalbėti? Įstatymų bei aukščiausio rango politikų negerbimą, moterų mušimą ar kaip paprasčiausiai kelti muzikos/verslo kartelę. Egidijus tikrai pilnas altruistiškų idėjų, kaip ne tik sau, bet ir kitiems užsidirbti, bei uždirbti valstybei ir mokant mokesčius“,- rašė V.Baumila.

Dainininkas Saulius Prūsaitis rėžė dar griežčiau – internete patalpino vaizdo įrašą, kuriame Š.Birutį išvadino ne pačiais mieliausiais žodžiais.

„Negerbiamas kultūros ministre, ne, ne ne. Jūs trolis esat“, – pradeda Saulius.

„Pasikvietėt šitą... Paimkit pinigų, pasikvieskit Urmaną, ką aš žinau, paskambinkit Čiurlioniui. Jūs esat visiškai šūdino lygio kultūros ministras, visiškai be vaizduotės, tempiat visą Kultūros ministeriją neaišku kur... Žiauru, žema“, – rėžė S.Prūsaitis.

Jo patalpintas vaizdo įrašas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.