Sasha Song ryžosi pokyčiams: visiškai atsisakė alkoholio

Dainininkas ir dainų kūrėjas Sasha Song, švenčiantis 20 metų scenoje jubiliejų ir netrukus surengsiantis įspūdingą koncertą „Dima Šavrovas po 20 metų“, papasakojo apie naują savo gyvenimo etapą, kuriame – ne tik nauji kūriniai, naujas sceninis įvaizdis, bet ir gyvenimo būdo pokyčiai.

Sasha Song.<br>T.Bauro nuotr.
Sasha Song.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2016, 1:03 PM, atnaujinta May 21, 2017, 10:31 PM

„Gyvenime ateina laikas, kai kūnas ima siųsti signalus apie tai, kad reikia pradėti rūpintis sveikata, nes jos tiesiogiai priklauso ne tik kasdieninė savijauta, bet ir kūrybinė veikla“, – sako atlikėjas.

„Tai susiję su pokyčiais organizme ir su atėjusiu suvokimu, jog kūnas yra ne amžinas ir vertas ypatingo dėmesio bei puoselėjimo“, – priduria Sasha Song.

Kelią į geresnę savijautą jis pradėjo nuo mitybos korekcijos. Atlikėjas ne tik gamina sveikesnius patiekalus, bet ir atidžiai renkasi produktus, kurie patenka ant jo šeimos stalo. Pirmenybę Sasha Song teikia natūraliems ir ekologiškiems produktams. Kaip žinia, tokie produktai turi didelį pranašumą prieš kitus – juose daug vitaminų ir mineralų.

„Jei tai nėra ekologiški produktai, visada atidžiai perskaitau sudėties etiketę ir renkuosi tuos, kuriuose mažiau cheminių priedų“, – pasakoja atlikėjas, pabrėžiantis, kad taip pat visiškai atsisakė greito maisto, o užkandžiams renkasi vaisius.

Jis pradėjo valgyti daugiau žuvies, kalakutienos, vištienos. Į racioną neįtraukti neliko ir pilno grūdų produktai, daržovės ir vaisiai.

„Žmonės mano, kad sveikai maitintis yra brangu, bet remdamasis savo patirtimi, galiu teigti, kad tikrai taip nėra. Aišku, siekdamas palaikyti gerą savijautą, būtinai turėjau sumažinti arba atsisakyti alkoholio vartojimo. Aš nusprendžiau visiškai jo atsisakyti ir labai džiaugiuosi savo sprendimu, ir organizmo atsaku į šį pokytį“, – pasakoja atlikėjas.

Jis prisipažista, kad toks sprendimas neapsiejo be pasekmių. „Ankščiau buvau visiškai abejingas saldumynams, bet dabar ėmiau jausti jų poreikį. Galėjau vienu prisėdimu suvalgyti visą šokolado plytelę arba net tortą“, – šypsosi Sasha Song.

Šios problemos sprendimą rado artimųjų rate. „Kai keičiasi gyvenimo būdas, keičiasi ir tave supantys žmonės. Taip iš vienos pažįstamos, besirūpinančios savo sveikata, sužinojau, kad yra alternatyva įprastiems saldumynams. Skanūs saldumynai gali būti pagaminti ne tik iš cukraus, miltų, riebalų ir begalybės „E“, – pasakoja Sasha Song.

„Nuolat lankausi sporto klube. Plaukimas padėjo atsikratyti nugaros skausmo, o sporto salė neleidžia atsirasti nereikalingiems kilogramams“, – atvirauja dainininkas.

Sasha Song pabrėžia, kad visiškai atsisakyti alkoholio ir sveikiau maitintis buvo vienas teisingiausių sprendimų jo gyvenime, todėl ragina visus, ypač jaunus žmones, atrasti gyvenimo džiaugsmą ir laimę harmonijoje su savo kūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.