Savo kaltę pripažinęs V. Dilys viešai atsiprašė N. Bunkės

Dainininkės Natalijos Bunkės namus nusiaubęs krepšininkas Vilmantas Dilys iki pat šiol savo kaltę neigė. Vis dėlto antradienio vakarą buvęs dainininkės mylimasis atsiprašė Natalijos ir visų, kuriuos įskaudino.

Vilmantas Dilys atsiprašė Natalijos Bunkės.
Vilmantas Dilys atsiprašė Natalijos Bunkės.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 5:29 PM, atnaujinta May 21, 2017, 1:51 AM

Sportininkas išplatino viešą savo atsiprašymą:

„Kreipiuosi į visus su didžiuliu apgailestavimu dėl savo padarytų veiksmų. Noriu visų nuoširdžiai atsiprašyti už savo netinkamu elgesiu sukeltas neigiamas emocijas...

Suvokiu, jog turiu problemų, kurias privalau išspręsti. Noriu žaisti krepšini, dirbti savo mėgstamą darbą, įgyvendinti savo svajones, būti geru tėvu ir rodyti tinkamą pavyzdį, todėl dėsiu visas pastangas ne tik ištaisyti klaidas, bet ir atgauti visų pasitikėjimą manimi. Tokiu, kokiu buvau tą rytą, būti nenoriu!

Mieli draugai, artimieji, aš pasitaisysiu!

Atleidimo prašau savo mylimos moters, kuriai suteikiau tiek skausmo, išgyvenimų, baimės ir padariau žalos... Pasižadu, jog viską ištaisysiu ir su Jūsų visų supratingumu, palaikymu tai padarysiu kuo greičiau“, – atvirame laiške rašė V.Dilys.

Lrytas.lt susisiekus su V.Diliu ir paklausus, kodėl atsiprašė tik antradienį, šis buvo nekalbus: „Svarbu, kad atsiprašiau“.

Krepšininkas nedaugiažodžiavo ir į klausimą, ar tikisi susitaikyti su Natalija Bunke, teištarė: „Per daug klausimų užduodate“.

Savo ruožtu N.Bunke sulaukusi Vilmanto atsiprašymo ketina pareiškimą atsiimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.