Šoką patyrusi Natalija Bunkė tebelaukia atsiprašymo

Natalija Bunkė atleistų jo namuose siautėjusiam Vilmantui Diliui, jei jis atsiprašytų. Tačiau krepšininkas, kuriam policija už nedidelį chuliganizmą skyrė 43 eurų baudą, vakar tylėjo.

Iš Vilniaus atskubėjusi šoko ištikta dainininkė N.Bunkė apžiūrinėjo jos namo kieme sudegintų daiktų liekanas.
Iš Vilniaus atskubėjusi šoko ištikta dainininkė N.Bunkė apžiūrinėjo jos namo kieme sudegintų daiktų liekanas.
Išspyręs savo mylimosios namo stiklines duris girtas V.Dilys čiupo po ranką pasitaikiusius daiktus, sumetė į kepsninę ir padegė apipylęs degiuoju skysčiu.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Išspyręs savo mylimosios namo stiklines duris girtas V.Dilys čiupo po ranką pasitaikiusius daiktus, sumetė į kepsninę ir padegė apipylęs degiuoju skysčiu.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Incidentas netoli Klaipėdos esančiame N.Bunkės name, kurį ji įsigijo dar su pirmuoju savo vyru Deivydu Zvonkumi, įvyko sekmadienio rytą, apie pusę šeštos.
Incidentas netoli Klaipėdos esančiame N.Bunkės name, kurį ji įsigijo dar su pirmuoju savo vyru Deivydu Zvonkumi, įvyko sekmadienio rytą, apie pusę šeštos.
Daugiau nuotraukų (3)

Aušra Pilaitienė („Lietuvos rytas“)

2016-06-21 13:23, atnaujinta 2017-05-21 03:08

Sekmadienį tvirtai pareiškusi, kad nutraukia santykius su 28 metų V.Diliu, ir paraginusi visas moteris duoti atkirtį tokiems ereliams 33 metų N.Bunkė pirmadienį jau kalbėjo ramiau.

Dainininkė teigė nesanti monstras, todėl nori padėti suklupusiam draugui ir kuo greičiau pamiršti šį incidentą.

Triukšmą girdėjo ir vaikas

Incidentas netoli Klaipėdos esančiame N.Bunkės name, kurį ji įsigijo dar su pirmuoju savo vyru Deivydu Zvonkumi, įvyko sekmadienio rytą, apie pusę šeštos.

Koncertuoti į Vilnių išvykusi dainininkė pasakojo sulaukusi savo buvusio antrojo vyro verslininko Danieliaus Bunkaus, kuris name prižiūrėjo jųdviejų ketverių metų sūnų, skambučio: „Danielius pasakė, kad Vilmantas išspyrė duris ir degina mano daiktus kieme – dirbtines orchidėjas, dėžes su žaliavomis, drabužius.“

Buvo iškviesta policija.

Moteris labiausiai jaudinosi dėl antrame aukšte miegojusio sūnaus, kuris pabudo nuo triukšmo ir klausinėjo, kas atsitiko. Tėvas neleido jam lipti žemyn, aiškino, kad triukšmą kelia kruša.

Dainininkė buvo išsigandusi

Atvykę pareigūnai išvežė V.Dilį į Gargždų policijos komisariatą ir apklausė. Jam buvo nustatytas 1,21 promilės girtumas.

Sekmadienį prieš vidurdienį N.Bunkė atvažiavo į Klaipėdą ir iškart išskubėjo rašyti pareiškimo policijai. Čia sužinojusi, kad V.Dilys po apklausos jau išleistas, ji piktinosi: „Jį paleido, kol aš parašiau pareiškimą.

Keista, kad galioja tokie įstatymai, – sulaikyti galima tik trims valandoms. Čia visai netoli iki nelaimės – ką žinai, kas jam šaus į galvą, gal mano namus padegs.

Manyčiau, reikėtų pareigūnams suteikti teisę nuspręsti, kiek tokį žmogų reikia laikyti. Gal jis vis dar agresyvus?“ – kalbėdama su „Lietuvos rytu“ sekmadienį svarstė iš policijos į namus sugrįžusi N.Bunkė.

Važiuodama atgal dainininkė pastebėjo šalikele Klaipėdos link pėsčią traukiantį mylimąjį.

Apie tai ji iškart pranešė apsaugos tarnybos darbuotojams. Netrukus prie N.Bunkės namų vienas po kito atvažiavo du apsaugininkų ekipažai.

Tuo metu V.Dilys ramiai žingsniavo pėsčiomis iš Gargždų į Klaipėdą, iki kurios – apie 15 kilometrų.

Bandė viską neigti

„Lietuvos ryto“ žurnalistų sekmadienį pakelyje pakalbintas V.Dilys teigė einąs pas draugus į Klaipėdą, skundėsi, kad išseko telefono baterija, tad negalįs niekam paskambinti.

Jis neigė siautėjęs Natalijos namuose: „Ką sudeginau? Gal Bunkus sudegino? Jis nakvojo namuose. Kai atėjau, jis sėdėjo, laužas degė. Kodėl teigiate, kad aš tai padariau? Dėl to, kad Bunkus pirštu parodė. Ne aš taip padariau, ne aš sudeginau.

Kai atėjau, durys jau buvo išlaužtos. Aš jau buvau išsikraustęs, o Natalija į Vilnių išvažiavusi. Buvau išėjęs į miestą.

Kodėl atėjau? O ką – negalima ateiti? Bunkus kvietė pakalbėti, žinutes rašinėjo.“

Paklaustas, ar ne alkoholis dėl visko kaltas, krepšininkas atsakė klausimu: „O jis buvo blaivus?“

Bėdos – dėl alkoholio

Paaiškėjo, kad tai jau ne pirmas kartas, kai gyvendamas su N.Bunke V.Dilys prikrečia šunybių, tik anksčiau tai neiškilo į viešumą.

„Jis ne pirmą kartą išdaužo namus. Tai – agresijos protrūkiai. Ačiū Dievui, kad bent emocijas išlieja ne ant žmonių – tik daiktus daužo. Ir mano automobilis buvo apdaužytas, ir šitas namas jau kentėjo“, – kalbėjo N.Bunkė.

Moteris tikino per dvejus metus, kai draugavo su V.Diliu, pati jokio smurto iš mylimojo nepatyrusi, – jis rankos prieš žmones nekelia.

Tačiau šįkart, jos manymu, jau buvo peržengtos visos ribos. Atlikėja ragino moteris netylėti: „Tokius erelius reikia viešinti ir statyti į vietą.“

N.Bunkė neabejojo, kad visos bėdos – dėl alkoholio: „Jis nėra chroniškas alkoholikas, buvo užsikodavęs, bet rado būdų, kaip nulaužti kodą. Žmogus tiesiog negali gerti. Norėtųsi, kad jis susitvarkytų savo gyvenimą, bet pastaruoju metu jį tik griauna.“

N.Bunkės teigimu, visą šeštadienį V.Dilys gėrė. Nenorėdama, kad tai matytų sūnus, ji ryžosi nutraukti santykius – surinko mylimojo daiktus ir paprašė išeiti. Jis išėjo, o paryčiais grįžo su trenksmu.

Neprognozuojamas elgesys – ir aikštėje

* V.Dilys prieš keliolika metų buvo vadinamas vienu perspektyviausių Lietuvos krepšininkų.

* A.Sabonio krepšinio mokyklos auklėtinis nuo 2003 iki 2007 metų žaidė visų amžiaus grupių Lietuvos jaunųjų krepšininkų rinktinėse.

* Kauno „Žalgirio“ vyrų komandoje per LKL rungtynes jis debiutavo 2004 metų spalio 8 dieną, praėjus dviem dienoms po 17-ojo gimtadienio. Tačiau įsitvirtinti šioje ekipoje jam nepavyko. Po to jis žaidė dar septyniuose Lietuvos klubuose. Praėjusį sezoną atstovavo Prienų-Birštono „Vytautui“.

* Pridėjus porą trumpų atkarpų, kai „Žalgiris“ buvo išsiuntęs V.Dilį į Lietuvos nacionalinėje lygoje žaidžiančią savo dublerių ekipą, puolėjas per dvylika sezonų atstovavo net trylikai komandų. Šiose ekipose V.Dilys labiau pasižymėjo ne kaip žaidėjas, o savo neprognozuojamu elgesiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.