Londone įsikūrusi E.Vaitkevičė: „Kaip man jaustis šioje šalyje?“

Praėjusi naktis Didžiojoje Britanijoje buvo daug kam nerami. Ypač, čia įsikūrusiems emigrantams iš visos Europos, mat šalies piliečiai sprendė: pasitraukti iš ES a ne. Atvykėlių baimė pasiteisino – britai nusprendė trauktis iš Sąjungos.

Eglija Vaitkevičė Didžiojoje Britanijoje po balsavimo jaučiasi nejaukiai.<br>„Facebook“ nuotr.
Eglija Vaitkevičė Didžiojoje Britanijoje po balsavimo jaučiasi nejaukiai.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2016, 9:43 AM, atnaujinta May 20, 2017, 6:54 PM

Praėjusi naktis sukėlė nemaža nerimo ir Lietuvoje puikiai žinomai burleskos šokėjai, kvepalų kūrėjai Eglijai Vaitkevičei. Moteris, pastaruoju metu gyvenanti Londone, feisbuke lemtingąją naktį išliejo savo nuogąstavimus.

„Rytoj, pasilikusi ar išėjusi is ES, Didžioji Britanija įdomiai pažiūės į mūsų, Rytų europiečių, akis. Sunkiai dirbančių šios šalies ir mūsų pačių labui. Kas antras balsavo už „IŠEIT“, kas antras už „LIKTI“ – su maža paklaida, kuri nuspręs rezultatus.

Rezultatai dar neaiškūs, bet kaip mums nuo rytojaus jaustis šioje šalyje? Nekenčiami, nepageidaujami, iššaukiantys pavydą ir norą mus išnešdinti iš čia tų, kas balsavo prieš. Ryt žinosiu, kad kas antras mano kaimynas balsavo prieš mūsų, rytų europiečių integraciją ir gyvenimą čia.

Būkime stiprūs ir pakelkime galvas – aš už ES ir visas šalis su pagarba ir meile – Lietuva, Didžioji Britanija, Vokietija, Lenkija, Ispanija, Italija, Latvija, Estija, Rumunija, Vengrija, Slovėnija, Slovakija, Portugalija, Airija, Prancūzija, Austrija, Belgija, Kroatija, Čekija, Suomija, Graikija, Kipras, Švedija, Malta, Liuksemburgas, Slovakija, Slovėnija, nes kartu mums smagiau, saugiau, įdomiau gyventi. Beveik visose šalyse gyvena mano draugai ir noriu pas juos važiuoti į svečius be vizų ir be tvorų, kurias nori pastatyti radikali Didžiosios Britanijos dalis“, – savo nuoskaudas socialiniame tinkle liejo garsi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.