Santariškėse D.Gutauskienę-Laisvą įsiutino medikai

Antradienio vakarą dainininkė Donata Gutauskienė-Laisva turėjo skubėti į Santariškių Vaikų ligoninę. Blogai pasijuto jos sūnelis.

Laisvą šokiravo medikų bendravimas su ja.
Laisvą šokiravo medikų bendravimas su ja.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2016, 12:35 AM, atnaujinta May 20, 2017, 9:46 AM

Tačiau nuvykusi į ligoninę, dainininkė pašiurpo nuo neįvardinto medikų darbo.

Ji išliejo pyktį socialiniuose tinkluose ir pareiškė, kad medicinos pagalbą suteikia „tetos“. Apie tai ji vėlų vakarą rašė savo „Facebook“ paskyroje.

„Esu apšalusi nuo medikų „bendravimo“ su vaikais ir jų tėvais. Priimamajame sėdinčios tetos, vadinsiu jas taip, nes kitaip neapsiverčia liežuvis, grubios, įžeidžios ir visiškai neatjaučiančios“, – piktinosi moteris.

Vėliau tą patį vakarą D.Gutauskienė-Laisva aktyviai komentavo susidariusią situaciją, tačiau taip ir liko neaišku, kokia nepagarba iš medikų pusės buvo pademonstruota.

Portalui lrytas.lt pavyko susisiekti su minimą incidentą mačiusi tėčiu Sauliumi, kuris taip pat buvo ligoninėje, kai atvyko D.Gutauskienė.

Dainininkė iš karto atvykusi į priėmimo skyrių pareiškė, kad sukarščiavo jos sūnus. Registratūroje darbuotoja pradėjo registruoti ir vesti paciento kortelę.

„Kortelėje pildomos grafos: vardas, pavardė, adresas ir taip pat kokią ugdymo įstaigą vaikas lanko. Vaiko mama liko nepatenkinta, kai nesugebėjo pasakyti darželio pavadinimo ir užsipuolė registratūros darbuotojas. Ji ėmė klausinėti, kodėl medikės raukosi, kodėl žiūri nemandagiai. Nors to nebuvo, darbuotojos tik dirbo savo darbą.

Buvo nesmagu stebėti jos elgesį. Juk žmonės į tokias įstaigas važiuoja ieškodami pagalbos, o ne ieškoti priekabių“, – sakė Saulius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.