Ieva ir Modestas Pitrėnai jau renka vardą antrai dukrai

Garsi Lietuvos operos solistė Ieva Prudnikovaitė – Pitrėnė (33) jau kelias savaites sūpuoja antrąjį kūdikį. Žinoma moteris kartu su vyru Modestu Pitrėnu (41) mergytės susilaukė birželio 21 dieną.

Žinoma moteris kartu su vyru Modestu Pitrėnu (41) mergytės susilaukė birželio 21-ąją dieną.<br>T.Bauro nuotr.
Žinoma moteris kartu su vyru Modestu Pitrėnu (41) mergytės susilaukė birželio 21-ąją dieną.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2016, 1:10 PM, atnaujinta May 19, 2017, 10:38 PM

Daugiau nei kelias savaites pora nuo žiniasklaidos slėpė šią žinią. Kalbinta I.Prudnikovaitė tvirtino besidžiaugianti, kad pavyko išlaikyti privatumą.

„Po nėštumo ir gimdymo jaučiuosi labai gerai. Turiu daug pagalbininkų – labiausiai padeda vyras, tėvai ir anyta. Visi labai rūpinasi, todėl auginti antrąją atžalą nėra sudėtinga“, – tikino garsi solistė.

Paklausta, ar jau išrinko dukrytei vardą, Ieva teigė neskubanti to daryti. Pasak jos, solistė su vyru dar nerado tokio vardo, kuris tiktų mažajai gražuolei. „Mergytę kol kas vadiname mažybiniais ir švelniais žodžiais. Pirmagimei Veronikai taip pat nebuvome numatę vardo, todėl laukėme akimirkos, kada pajusime, jog tam tikras vardas tinka ir patinka“, – teigė I.Prudnikovaitė.

Artimiausiu metu Ieva su vyru ir dviem dukromis planuos atostogas. Tiesa, šeima į užsienį vykti neketina – mėgausis lietuviškąja vasara.

Garsi solistė žada pasimėgauti motinyste ir į darbus grįžti neplanuoja – kaip ji patikino, tai darys tik tada, kai mažoji dukrelė ūgtels.

Lrytas.lt primena, kad operos solistė I.Prudnikovaitė kartu su choro ir orkestro dirigentu Modestu Pitrėnu prieš ketverius metus susilaukė pirmagimės Veronikos, kuri gimė neišnešiota. Tada pasaulį mergytė išvydo 32-ąją nėštumo savaitę ir tesvėrė 1 kilogramą 750 gramų.

Pirmą kartą tapusi mama I.Prudnikovaitė yra sakiusi: „Turiu vyrą – geriausią draugą, atramą, asmenybę, kuria didžiuojuosi, dukrytę Veroniką – didžiąją savo mokytoją.

Dukrytės atsiradimas – toks slėpinys, kurio vis dar iki galo suvokti neįstengiu. Labai kviesta, laukta ir tokia neįtikėtinai mažytė, bet su tokia jėga nusiaubusi prieš tai buvusią rutiną. Moteriai suteiktos nepaprastai didelės dovanos – pažinti gyvybės pradą, galimybė perkainoti vertybes.

Visa tai neatsiejama nuo naujų rūpesčių, savo gyvybinių išteklių atidavimo, nemigos, jaudulio – nenoriu slėpti, kad nėra labai lengva. Bet viską atperka galimybė matyti ir glausti sveiką raudonskruostį burbulą. Veronika – atradėja. Sugebėjo manyje atrasti naują bruožą – kantrybę. Tikiu, kad tai bus dar vienas mudviejų laimėjimas, praversiantis ir ateityje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.