Milda Bartašiūnaitė dėl savo įžvalgų tapo patyčių objektu

Kelintą dieną iš eilės socialinių tinklų vartotojai smaginasi: internautai tiesiog pašėlo po vieno iš anksčiau sekso eksperte prisistatydavusios Mildos Bartašiūnaitės įrašo feisbuke. Ji piliečių jau ne pirmą kartą vadinama propagandos skleidėja.

M.Bartašiūnaitė internautus juokina absurdiška propaganda.<br>Foto montažas.
M.Bartašiūnaitė internautus juokina absurdiška propaganda.<br>Foto montažas.
Milda Bartašiūnaitė bando neigti Lietuvos istoriją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Milda Bartašiūnaitė bando neigti Lietuvos istoriją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Milda Bartašiūnaitė bando neigti Lietuvos istoriją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Milda Bartašiūnaitė bando neigti Lietuvos istoriją.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 12:57 PM, atnaujinta May 19, 2017, 2:57 AM

M.Bartašiūnaitė savo paskyroje paviešino kadrus iš kruvinos 1991 m. sausio 13-osios nakties. Tiesa, viena iš jos publikuoto fotomontažo nuotraukų – pakeista pasitelkus kompiuterines manipuliacijas. M.Bartašiūnaitė ėmė tvirtinti, kad tikrasis įvykį užfiksavęs kadras nėra tikrasis, o siūlomas variantas – priešingai.

„Vikšrai konkrečiai „sufotoshopinti“. Priekinė žvaigždutė „numuilinta“ antroje nuotraukoje. O „žmogus“ (pažymėjau klaustuku) kaip vaiduoklis dingęs iš II kadro. Baltai raudonas skuduras taip pat išnyko. Vyrai, kurie stebi „merginos žūtį“, labai jau linksmi atrodo. Jums ne? Straipsnyje teigiama, jog tankas, kuris neva užvažiavo ant Loretos, – iš tikrųjų stovėjo vietoje“, – rašė ji, dar pridėjusi ir rusiško propagandinio portalo nuorodą į neva teisingą publikaciją.

Tačiau pastaruoju metu savo abejotinas geopolitikos žinias demonstruojanti seksologė pati iš it šlapiu skuduru per veidą iš daugelio piliečių gavo aštrios kritikos atgal.

Ji internautų atvirai išvadinta propagandos skleidėja, „vatnike“ ir panašiais epitetais. Daugelis jos paviešinta žinute ėmė dalytis tarsi anekdotu.

Buvo sulaukta ir racionalių argumentų, pagrindžiančių teiginius, kad M.Bartašiūnaitė skleidžia melą.

„Milda, čia ne Photoshopas, o Vatoshopas. Photoshopas nėra 3D programa ir rakurso keisti negali“, – savo paskyroje rašė vienas tokia žinia pasidalijęs feisbuko vartotojas.

Tačiau tikros linksmybės vyko po pačia žinute M.Bartašiūnaitės paskyroje. Netgi atvirų patyčių sulaukusi moteris toliau skleidė savo melą: aiškino, kad Sausio 13-ąja žmonės ne aukojo savo gyvybes, o buvo paaukoti, bei rinko kitus itin keistus argumentus.

Feisbuko vartotojai savo paskyrose ir pajuokiančiose žinutėse M.Bartašiūnaitę ėmė lyginti su politiku Algirdu Paleckiu. Buvęs neparlamentinio Socialistino liaudies fronto vadovas nuolat skleidžia faktais nepagrįstą informaciją, kad lemtingą ir Lietuvai skaudžia naktį „savi šaudė į savus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.