Tėvo dėl vėžio netekusi Gerda Stiklickienė: „Stebuklų nebūna“

Žinomas televizijos veidas Gerda Stiklickienė neteko mylimo tėvo. 57-erių tėvas Jonas anapilin iškeliavo dar ketvirtadienį.

G.Stiklickienė neteko tėvo.<br>P.Mantauto nuotr.
G.Stiklickienė neteko tėvo.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 18, 2017, 4:13 PM

Kaip lrytas.lt patvirtino G.Stiklickienė, tėvą pasiglemžė 4-osios stadijos inkstų vėžys. Jis buvo diagnozuotas dar sausio mėnesį.

Paklausta, kaip šiuo metu jaučiasi, moteris sakė: „Tai yra natūralu, žmonės gimsta ir miršta kasdien, tenka su tuo susitaikyti... Žinia buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus, nes jis niekada nesirgdavo, daug dirbo ir buvo energingas.“

G.Stiklickienės tėvui buvo paskirtas reikiamas gydymas, jį gydė Kauno klinikų medikai. Sveikata buvo begerėjanti, tačiau dar gegužę ištikęs priepuolis sužlugdė visas viltis  – liga pasiekė smegenis.

„Buvome su juo iki pat paskutinės akimirkos – nebuvome palikę nė sekundės. Visa šeima... Noriu padėkoti tiems, kas padėjo kiek galėdami. Savo krikšto mamai, kuri prie tėčio budėdavo dieną naktį, nors ir pati yra silpnos sveikatos. Taip pat Kauno klinikų Onkologijos skyriui, kuris padarė viską ir padėjo susitaikyti su netektimi. Stebuklų nebūna...“ – kalbėjo netektį išgyvenanti moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?