Dainininkės Mios verslui – rimti kaltinimai ir nemalonumai

Neseniai dainininkės Vilijos Pilybaitytės-Mios ir jos vyro Nerijaus Antanavičiaus įkurtą verslą jau krečia dideli nemalonumai. Vos balandžio pabaigoje Druskininkuose duris atvėręs restoranas „Pepe“ jau gavo nuobaudų, o darbuotojai meta rimtus kaltinimus.

Mia ir jos sutuoktinis Nerijus turi didelių verslo nemalonumų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mia ir jos sutuoktinis Nerijus turi didelių verslo nemalonumų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mia tiesą atskleidė socialiniame tinkle.<br>„Facebook“ nuotr.
Mia tiesą atskleidė socialiniame tinkle.<br>„Facebook“ nuotr.
Mia tiesą atskleidė socialiniame tinkle.<br>„Facebook“ nuotr.
Mia tiesą atskleidė socialiniame tinkle.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-07-28 13:33, atnaujinta 2017-05-17 13:45

Kaip paaiškėjo ketvirtadienį, restorane, kuris šiuo metu užvėręs duris, lankėsi Druskininkų valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba ir aptiko pažeidimų.

Gavusi vartotojo skundą ir atlikusi patikrinimą, tarnyba užfiksavo personalo higienos reikalavimų, įrangos, produktų ženklinimo pažeidimų. Priekaištų tarnyba turėjo ir patalpoms. Buvo nubausta viena restorano virėja.

Tiesa, už šiuos pažeidimus restoranui buvo skirta minimali bauda – vos 7 eurai.

Tačiau klientai – ne vieninteliai nepatenkinti Mios ir jos vyro vykdoma veikla. Daugybę priekaištų turi ir buvę ar esami restorano darbuotojai.

Su lrytas.lt redakcija susisiekė moteris, nepanorusi atskleisti savo tapatybės, tik prisistačiusi esanti restorane dirbusios darbuotojos sesuo.

Moteris kalbėdama telefonu baisėjosi, kad gerai Lietuvoje žinoma Mia visiškai nesiskaito su darbuotojais. Jos teigimu, restorano darbuotojams buvo išmokėtas tik vienas, pirmasis, atlyginimas. Už kitus darbo mėnesius darbuotojai atlyginimo vis dar laukia.

Anoniminis šaltinis taip pat teigė, kad restorane nuolat vykdavo išgertuvės – linksmindavosi ne tik savininkai, bet ir kai kurie darbuotojai, kurie į darbą vežami iš paties Vilniaus.

„Vėliau sąskaitas už išgertus gėrimus buvo prašoma dalytis visų darbuotojų. Mano sesuo atsisakė mokėti, mat kartu su jais negerdavo“, – kalbėjo ji.

Tačiau ir tai, pasak jos, ne vienintelės problemos.

Kartais darbuotojai į restoraną net nebūdavo įleidžiami laiku, mat už restorano atidarymą atsakingi asmenys darbo vietoje pasirodydavo ne ryte, o tik apie pietus. Taip nukentėdavo ir pusryčius restorane rezervavę klientai.

Dar įdomesnis faktas, kaip teigė šaltinis, kad restorane nuolat trūkdavo maisto produktų. Kai kurių produktų į parduotuves už savo pinigus keliaudavo pirkti virėjai.

Šaltinio teigimu, jau kurį laiką Mia restorane nesirodo. Čia lankosi jos sutuoktinis Nerijus.

Susisiekti su pačia moterimi ketvirtadienį nepavyko. Jos telefonas buvo išjungtas. Tačiau nepaisant užpuolusių nemalonumų, dainininkė liko aktyvi savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Į vieno iš gerbėjų klausimų apie restoraną dar tą patį ketvirtadienį ji atsakė: „Turiu pasakyt, kad „Pepe“ vairas jau ne mano rankose... Todėl visi klausimai asmeniškai ten“.

Portalas primena, kad neseniai Mia viešai paskelbė apie savo ir vyro skyrybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?