M. Starkus apgynė pliekiamą krepšinio komentatorių M. Rainį

Rio de Ženeire vykstančios olimpinės žaidynės sulaukė daugybės diskusijų. Socialiniuose tinkluose internautai ėmė kurti net memus, mat krepšinį komentuojantis Mindaugas Rainys kaip reikiant užrūstino krepšinio aistruolius.

Martynas Starkus (kairėje) ir Mindaugas Rainys.
Martynas Starkus (kairėje) ir Mindaugas Rainys.
Mindaugas Rainys.<br>V.Dranginio nuotr.
Mindaugas Rainys.<br>V.Dranginio nuotr.
Martynas Starkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Martynas Starkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 7:14 PM, atnaujinta May 16, 2017, 6:44 AM

Apie jo komentavimą pasisakė ir žinomi žmonės – Mindaugui jie negailėjo aštrių žodžių.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, jog Mindaugas Rainys ir Linas Kunigėlis pernai visą vasarą komentavo Lietuvos krepšinio rinktinės žaidimą drauge, bet Rio de Žaneire iš šio dueto liko pusė.

Tačiau keliautojas, televizijos laidų ir renginių vedėjas Martynas Starkus feisbuke apgynė Mindaugą.

Nu kas jums visiems dabar darosi? Ką? Ko jūs tą Rainį puolat? Kas yra? Dievaži, kaip kokie urlaganai sulėkę spardot žmogų. Žiūrėkit, mes su Mindaugu nei geri pažįstami esame, nei, tuo labiau – neišskiriami draugeliai. Net nelabai ir dideles simpatijas vienas kitam jaučiame. Tai normalu, neturi visi vienas kitą be proto mylėti. Nu, bet c’mon.

Kas nutiko, jei jis supainiojo kėlinio pabaigą su minutės pertraukėle? A? Juk koks skirtumas, ar parduotuvėje pietų pertrauka, ar jos darbo laikas baigėsi – vis vien nieko ten nevyksta. Kas dabar bus, kai žaidėjų pavardes supainiojo?

Aš savo paties vaikų vardus maišau ir ne tokiose stresinėse situacijose. O jų tik trys. Kažkam čia palaikymo iš jo mūsų rinktinei, matote, pritrūko? Būtų lengviau, jei jis Nigerijos rinktinės veiksmus palydėtų rasistiniais šūkiais? Tada jau savas, patriotas?

Chebra, dviejų valandų tiesioginis eteris be scenarijaus ir esant tokioms emocijoms – yra ką veikti. Kabinėjatės prie mažmožių. Tikrai. Juolab jums visiems jokių komentatorių ir šimtas metų nereikią – viską žinot patys. Dar geriau. Keitimus visus į priekį už Kazlauską susirašę. Tai ko siaučiat? Gerai, kad dar rinktinė laimi, kas kitaip nutiktų? Jus man baikit. Užteks, startinis jaudulys praėjo, palikit žmogų ramybėje.

P.S. Gerai išsirėkiau. Matyt miego trūkumas jau jaučiasi po naktinės pamainos. O kas bus po Argentinos?„ – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.