Užvirė karšta K. Krivicko ir J. Jankevičiaus diskusija

Simpatijos ir antipatijos pramogų pasaulyje ne toks jau retas reiškinys. Šį kartą viešoje užvirė dviejų žymių pramogų pasaulio atstovų: humoristo Justino Jankevičiaus ir televizijos laidų prodiuserio bei vedėjo Kristupo Krivicko diskusija.

Užvirė karšta Kristupo Krivicko ir Justino Jankevičiaus diskusija.<br>Facebook nuotr.
Užvirė karšta Kristupo Krivicko ir Justino Jankevičiaus diskusija.<br>Facebook nuotr.
Šia mintimi pasidalijo Justinas Jankevičius savo feisbuko paskyroje.<br>Facebook nuotr.
Šia mintimi pasidalijo Justinas Jankevičius savo feisbuko paskyroje.<br>Facebook nuotr.
Šia nuotrauka Justinas Jankevičius pasidalijo savo feisbuko paskyroje.<br>Facebook nuotr.
Šia nuotrauka Justinas Jankevičius pasidalijo savo feisbuko paskyroje.<br>Facebook nuotr.
Kristupo Krivicko atsakas Justinui Jankevičiui.<br>Facebook nuotr.
Kristupo Krivicko atsakas Justinui Jankevičiui.<br>Facebook nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Justinas Jankevičius.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kristupas Krivickas.<br>Facebook nuotr.
Kristupas Krivickas.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 29, 2016, 2:52 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:17 PM

Prieš keletą dienų J.Jankevičius savo feisbuko paskyroje pasidalijo vieno portalo straipsnio nuotrauka, o po ja ironiškai rašė: „Juodas diržas – raktas į sėkmingą ir klusnią, normalią, tradicinę šeimą“. Po šios žinutės Kristupas savo feisbuko anketoje pateikė atsaką.

Justinas Jankevičius – greiti ir įsiutę. Nes ne kiekvienas vos per vienerius metus sugebėtų šitaip „pavaryti“: prarasti savo gyvenimo moterį ir darbą LRT eteryje, užsidirbti baudžiamąją bylą, galutinai užlenkti „Humoro klubą“ ir daugiausia feisbuko „patiktukų“ surinkti nebe prie savo, o prie mano savo profilyje pasidalintos nuotraukos.

Žodžiu, Justinai, laikykis tu ten ir jeigu reiks diržo kreipkis. Ir visada prisimink – aš dėl savo vaikų, jeigu reikės, bet kam už gerklės paimsiu. Tamsta ne išimtis. Sakykim taip – kadangi elgiesi kaip teroristas, tai aš būsiu kaip Izraelis. Į kiekvieną tavo išpuolį visada gausi proporcingą atsaką. Gero vakaro, Šou“,- rašė K.Krivickas.

Tiesa, pats Kristupas konflikto to nevadina.

„Tai yra vieša diskusija. Justinas šią situaciją užaštrino. Jei atsidarytumėte jo feisbuko paskyrą, pamatytumėte, kad išpuoliai prieš mane yra vykdomi ne pirmą kartą.

Vieną ar kitą sykį galiu nutylėti, tačiau, kai visa tai paliečia mano vaikus, nors ir netiesiogiai, mano kraujas užverda. Norisi pasakyti, kad jis, kaip niekas kitas turi suprasti, kad negali būti veiksmo be atoveiksmio.

Negali būti, kad viešoje erdvėje kažkas bandys lipti man ant galvos su užuomina apie mano šeimą. Visomis civilizuotomis priemonėmis, nevartodamas necenzūrinės leksikos pasakiau: „Tamsta Justinai, jūs elgiatės kaip informacinis teroristas“. Tai jokiu būdu  neliks nepastebėta.

Man patiko alegorija apie Izraelio reakciją, kai į jį yra nukreiptas koks  nors veiksmas. Tokiais atvejais Izraelis suorganizuoja proporcingą atoveiksmį“,- sakė K.Krivickas.

Kodėl, Kristupo nuomone, prasidėjo J.Jankevičiaus ataka prieš jį?

„Jis mėgsta apsilankyti mano feisbuko paskyroje ir pašaipiai pakomentuoti tam tikrus mano paskelbimus. Tą mėgsta daryti ir kiti jo kolegos iš „Humoro klubo“. Galbūt tai yra jų bruožas – aštri pašaipa, kuri gali pritraukti papildomą dėmesį.

Galbūt tai rafinuotas būdas juokauti? Juk kažkada Justinas karjerą pradėjo nuo viešų patyčių iš televizijos laidų vedėjo Roko Žilinsko. Sunku atsakyti, kodėl tai vyksta, per daug nesigilinau į šią situaciją ir klausimo „kodėl“ jam neuždaviau.

Tiesa, nenustebčiau, jeigu Justinui paprasčiausiai yra mokami pinigai už tokį „trolinimą“. Galbūt čia veikia juodieji viešieji ryšiai“,- svarstė Kristupas.

O ką Kristupas mano apie santykių aiškinimąsi viešoje erdvėje?

„Kadangi išpuolis yra viešas, tad ir atsakymas yra toks. Kuo aukščiau keli galvą – tuo daugiau ją daužo. Kažkas mėto kankorėžius, kažkas obuolius. Prie to reikia priprasti. Tačiau aš turiu kertinius įsitikinimus, kurių neketinu keisti. Neketinu taikstytis su bet kuo, kas peržengs neleistiną ribą, turiu omenyje, šaipysis iš mano šeimos. Tokiu atveju išsakysiu savo temperamentingą poziciją“,- sakė K.Krivickas.

J.Jankevičius taip pat negali pavadinti šios situacijos konfliktu.

„Į Kristupą žvelgiu kaip į garbingą žmogų. Pritariu jo išsakytoms mintims – juk vaikas tikrai negali užaugti sveikas ir racionalus, jeigu tėvai nėra jo daužę. Prieš vaikus ranką kelti yra būtina ir šioje vietoje visiškai pritariu Kristupui,- kalbėjo J.Jankevičius, turėdamas galvoje K.Krivicko išsakytas mintis  apie vaikų auklėjimą ir pridūrė, – taip,  labai gaila, kad mano karjera taip smarkiai nesusiklostė, ir man gaila, kad maestro tai pastebėjo“.

Ar iš tikrųjų Justinas dažnai pašiepia K.Kristupą viešoje erdvėje?

„Gaila, kad nepriklausau tai apygardai, kurioje jis kandidatuoja. Bet balsavau ir raginu balsuoti visus už poną Krivicką. Jis, mano akimis, yra žavingas ne tik kaip politikas, bet ir kaip žmogus. Dėl tokių žmonių laikosi Lietuvos valstybė“,- sakė J.Jankevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.