Druskininkų meras Ričardas Malinauskas grįžo pas buvusią draugę

Druskininkų mero Ričardo Malinausko širdies reikalai visuomet dėmesio centre. 51-erių politikas vis įsivelia į kokią meilės istoriją, apie kurią kalba visa Lietuva.

Ričardas Malinauskas su drauge Jurgita.
Ričardas Malinauskas su drauge Jurgita.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2016, 3:54 PM, atnaujinta May 14, 2017, 2:21 AM

Po antrųjų skyrybų R.Malinauskas nusiraminimą rado odontologės Jurgitos Kasperavičiūtės glėbyje. Pora kartu praleido pusantrų metų, tačiau prieš keletą mėnesių pasuko skirtingais keliais. Politikas tuomet buvo peršamas su 30 metų jaunesne Ramute.

Tačiau savaitgalį Druskininkuose vykusioje šventėje R.Malinauskas vėl buvo su J.Kasperavičiūte. Pora kartu stebėjo Kauno aeroklubo lakūnų pasirodymą.

Kauno aeroklubas ir Druskininkų savivaldybė šeštadienį surengė unikalų reginį – akrobatinės lėktuvų grupės – Roberto Noreikos, Rolando Pakso ir Algimanto Žentelio – skrydį po senuoju tiltu per Nemuną.

Lakūnai gausiai susirinkusiems žiūrovams pademonstravo ir grupinės akrobatikos programą.

Šis pasirodymas buvo skirtas pasirengti kitų metų balandžio mėnesį Kinijoje rengiamam pirmam pasaulio grupinės akrobatikos čempionatui ir sparno brolio Leono Jonio šviesiam atminimui.

Būtent šiame renginyje Ričardas bei Jurgita ir pastebėti.

Apie tai, kad Druskininkų meras suprato savo klaidą ir bando susigrąžinti Jurgitą, kalbos Druskininkuose sklido jau kelias savaites. Atrodo, kad R.Malinauskui pavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.