Kodėl Beata Tiškevič ryžosi šokti nuo 57 metrų tilto?

Aktorė Beata Tiškevič (26 m.) rašo atvirą internetinį dienoraštį „Moterys kalba“, rengia diskusijų keliančius projektus, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. O ko nežinome apie stereotipus laužančią menininkę?

B.Tiškevič.<br>D.Umbraso nuotr.
B.Tiškevič.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė („Lietuvos rytas“)

Sep 7, 2016, 12:00 AM, atnaujinta May 13, 2017, 9:13 PM

1. Šią vasarą nušoko nuo 57 metrų aukščio tilto su guma. Po to suprato, kad dabar gali bet ką. Daug kartų nesėkmingai bandė išmokti plaukti, bet nepraranda vilties nugalėti vandens baimę ir tapti nebloga plaukike. Ieško trenerio.

2. Svajoja parašyti knygą, į kurią būtų sudėti jos pastebėjimai, išgyvenimai, patirtis.

3. Nepakelia kaltės jausmo, kai yra priversta pameluoti ar iškreipti informaciją. Kai buvo jaunesnė, krimsdavosi dėl išvaizdos, bet kuo toliau, tuo labiau sutaria su savimi. Sunkiai sau atleidžia klaidas. Blogai jaučiasi, kai ką nors įskaudina arba nusikalba. Mano turinti savigraužos geną.

4. Rytais sportuoja, o prieš prieš treniruotę ir po jos sočiai bei sveikai pavalgo. Jeigu darbai nespaudžia, dar pamedituoja. Vakarais mėgsta vienatvę, klausosi muzikos, skaito knygą, užsidega žvakių. Anksčiau keldavosi 11 valandą, dabar iš lovos ritasi 7 valandą.

5. Vienintelis, turintis teisę lipti ant galvos, – katinas, oficialiai vadinamas Ksavjeru, bet dėl padykusio charakterio pervadintas Miaumanu. Beata augintiniui atleidžia visas nuodėmes, tik apgailestauja, kad namuose negali grožėtis gėlėmis – katinas mėgsta jas graužti. Dar Miaumanas linkęs draskytis. Kartą draugas persigandęs paklausė: „Beata, tu pjaustaisi rankas?“

6. Vyras galėtų milijonus žarstyti, serenadas dainuoti, rožėmis kelią nukloti, bet jei Beatai jis nepatiktų, dėl tokių romantiškumo proveržių įkyriam gerbėjui ji iškviestų policiją.

7. Nutapyti savo aktą patikėtų dviem dailininkams – Šarūnui Saukai arba Stasiui Eidrigevičiui. Mano, kad tai būtų baisus ir gana juokingas paveikslas. Nesutiktų pozuoti realistiniam aktui tarp gėlių.

8. Yra labai azartiška ir, kai kuo nors susidomi, gali tam skirti kelias dienas. Todėl nuo kompiuterinių žaidimų laikosi atokiai, nors anksčiau mėgdavo žaisti net naktimis. Vis mažiau domisi virtualia realybe. Daug labiau patinka gamta, gyvas pokalbis su žmogumi.

9. Dažnai pameta papuošalus. Todėl neperka brangesnių nei 30 eurų vertės. Neseniai draugė padovanojo dailų pakabutį – akį, tad pasižadėjo jį saugoti kaip savo akį.

10. Mėgsta lankytis maisto parduotuvėse, kur daug šviežių daržovių. Drabužių parduotuvės vargina, tačiau kartą per keturis mėnesius pajunta pirkimo aistrą. Tuomet parduotuvėse Beata praleidžia visą dieną ir nusiperka visko, ko reikia. Nemėgsta buities darbų, o ypač lyginti ir džiaustyti skalbinius. Patinka ruošti valgį. Neseniai perėjo prie veganiškos mitybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.