Egidijaus Sipavičiaus ir jo žmonos santuoka oficialiai nutraukta

Dainininko Egidijaus Sipavičiaus (57 m.) ir jo antrosios žmonos Vaidos (56 m.) jau nebesieja net parašai, kurie kažkada buvo padėti iš didelės meilės. Abipusiu sutarimu penktadienį Vilniaus apylinkės teisme pora buvo oficialiai išskirta.

Egidijus Sipavičius išsiskyrė su Vaida.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Sipavičius išsiskyrė su Vaida.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2016, 2:00 PM, atnaujinta May 13, 2017, 3:01 PM

Santuoka truko apie trisdešimt metų. Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, Egidijaus piršto jau seniai nepuošia vestuvinis žiedas.

Vilniaus teismo pirmininko padėjėja ryšiams su visuomene Rūta Trimailovienė patvirtino, jog Vilniaus apygardos teismą pasiekė skyrybų prašymas.

Oficialiai nutraukti santuoką šių metų birželį pora kreipėsi į Kauno apylinkės teismą. Tačiau dėl nepristatytų reikiamų dokumentų, skyrybų procesas buvo nutrauktas. Tuomet pora rugpjūčio mėnesį kreipėsi į Vilniaus apylinkės teismą. Teismo procesas vyko rašytine tvarka, todėl nei Vaida, nei Egidijus į teismo posėdį neatvyko.

Jeigu Vaida ir Egidijus persigalvotų, per 30 dienų jiedu gali apskųsti šį teismo sprendimą.

E.Sipavičius iš dviejų santuokų turi tris dukteris: Akvilę, Ievą ir Liepą bei sūnų Karolį. Pirmoji žmona – Vaiva, su ja Egidijus susituokė 21-erių, susilaukė Akvilės ir Ievos.

Prieš aštuonerius metus buvo kalbama, neva pora skiriasi. Tuomet per vieną puotą prie Vaidos priėjo moteris ir paklausė: „Ar namą jau pardavėte?“ „O kodėl turėtume parduoti?“ – klausimu į klausimą atsakė Vaida.

Ir tik po kelių minučių V.Sipavičienė suprato, kad tas klausimas buvo aiški užuomina apie jos skyrybas su vyru. „Skaudu, jei skandalai išskiria šeimą. Sutuoktiniai turi būti stiprūs, – anuomet sakė Vaida, priimdama žurnalistus jaukiuose ir stilinguose savo namuose Kaune, Šančiuose. – Patys matote – nė viena šių namų kertė nebyloja, kad mes su Egiu skiriamės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.