Dainininkė Mia paviešino jautrų laišką mirusiai močiutei

Dainininkei Vilijai Pilybaitytei-Miai močiutė buvo vienas svarbiausių žmonių gyvenime. Tai patvirtina ir jos jausminga žinutė, paviešinta socialiniame tinkle ketvirtadienį.

Savo močiutę Mia vadina mama.<br>T.Bauro nuotr.
Savo močiutę Mia vadina mama.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2016, 5:49 PM, atnaujinta May 12, 2017, 11:34 PM

Brangų savo gyvenimo žmogų dainininkė viešai prisiminė ne be reikalo. Suėjo 10 metų nuo to laiko, kai Mios močiutė iškeliavo anapilin.

„Mano meiles Tau nepakeis niekas ... Nei laikas, nei skausmas, nei naujai sutikta meile... Kiekvieną dieną jaučiu Tau ilgesį, kartais jis paliečia lyg pūkelis, kartais užplūsta lyg audra, suvirpindama jautriausias sielos stygas... Aš vis dar užuodžiu tave, tavo buvimą šalia, negaliu to apsakyti žodžiais, tai nenusakoma, tai reikia pajausti... Jaučiu, kad esi, labiausiai, kai būna sunku.. Jaučiu Tavo tvirtą petį ir tikiu, kad ir tu mane jauti... Kaip kadaise... Niekas nepasikeitė, tik tai, kad nebegaliu Tavęs apkabint, prisiglaust, pasakyti „Labas“ ir plepėti patyliukais apie tai, ko negalėčiau papasakoti kitiems.. Tu buvai mano paslapčių sergėtoja, ačiū Tau...

Šiandien praėjo lygiai 10 metų nuo tada, kai tu išėjai... Ramiai, tyliai , mylėdama visus... Nežinau ar yra pas žmones tiek meilės, kiek Tu turėjai jos savyje... Esi iki šiol mano geriausia draugė, mama, kuriai galėjau patikėti ir vis dar patikiu, savo slapčiausias mintis... Ilsėkis ramybėje, Tu to nusipelnei... P.s. Man buvo didelė garbe turėti tokią močiutę-mamą... Myliu Tave labai, kad ir kur Tu būtum!!!! Ir žinau, kad joks laikas ir jokia mirtis negali išskirti to, kas neišskiriama...“, – jausmingai rašė ji.

Prie savo žinutės Mia prisegė ir močiutei skirtą jausmingą Sarah McLachlan dainą In the arms of an angel“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.