Arūnas Valinskas: „Jei yra gražių pamergių, į vestuves einu be žmonos“

„Šou verslo ryklys turi sutuokti vestuvių rykliuką“, – juokavo dainininkas Donatas Čižauskas. Jiedu su mylimąja Ieva Šakinyte vestuvių liudininkais pakvietė pramogų pasaulio žvaigždes Ingą ir Arūną Valinskus.

Vestuvių akimirkos.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Vestuvių akimirkos.<br>A.Ziabkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 17, 2016, 6:49 PM, atnaujinta May 12, 2017, 6:49 PM

„Dėl to, kad tai nuostabūs, be galo protingi ir šilti žmonės. Be to, jie yra tvirtos šeimos pavyzdys, todėl manome, kad tokių žmonių liudijimas yra sėkmės santuokoje garantas. O ir šiaip mes puikiai su jais sutariame“, – teigė šeštadienį Plungės bažnyčioje vienas kitam amžiną meilę prisiekę Donatas ir Ieva.

Baigus bažnytinių tuoktuvių ceremoniją ir santuokų registracijos knygoje pasirašius jauniesiems ir liudytojams – šou verslo atstovams Arūnui ir Ingai Valinskams, Plungės Švento Jono krikštytojo bažnyčios klebonas Julius Meškauskas garsiai pokštelėjo užverdamas knygą.

„Žinokite, kad tai jums yra ženklas, jog daugiau jos atversti nevalia“, – meilės ir tvirtos santuokos linkėdamas juokavo klebonas.

O naujai šeimai ir vestuvininkams išėjus į bažnyčios šventorių netilo juokai apie būsimus poros vaikus. Jaunieji ant lapelių užrašė savo troškimus, kuriuos į dangų turėjo nunešti raudoni balionai.

A.Valinskas nebūtų Valinskas, jei ir iš šios ceremonijos nebūtų padaręs pokšto.

„Siūliau užrašyti ir kiek šeimos galva pageidauja vaikų. Donatas užrašė, kad keturis. Taigi, visi esate liudytojai, ką Donatas prisižadėjo. Dabar tegu ir vykdo. Prie darbo“, – visiems susirinkusiems kvatojant jaunuosius paragino piršlys.

A.Valinskas suskaičiavo, kad per 30 metų piršliavo apie 20 vestuvių.

„Tai darau tik artimiems draugams ir bičiuliams. Kažkas matyt buvo pamanęs, kad aš su Inga tuo verčiuosi ir kartą gavau prašymą iš nepažįstamų žmonių būti piršliais jų vestuvėse. Už tai man net siūlė gana solidžią sumą. Teko griežtai atsisakyti. Pasakiau, kad aš iš piršlybų neuždarbiauju“, – pasakojo A.Valinskas, prasitaręs, kad vestuvėse nesinaudoja įprastais piršlių juokeliais, o visada elgiasi ekspromtu.

Ar visuomet jis piršliais eina su savo žmona Inga Valinskiene?

„Jei yra gražių pamergių, į vestuves einu be jos“, – juokėsi jaunųjų piršlys.

A.Valinskas sakė, kad Donatą pažįsta nuo Valinskų kurtos televizijos laidos „Auksinis balsas“: „Tuomet visi ten dalyvavę atlikėjai buvo lyg mūsų vaikai. Tai negi dabar atsisakysi, kai papiršliauti mūsų su Inga paprašė „Auksinio balso“ vaikas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.