Buvęs Mios vyras ir vėl vengia teismo

Buvęs dainininkės Mios vyras Nerijus Antanavičius antrą kartą iš eilės neatvyko į Vilniaus miesto apylinkės teismo posėdį, kur jis kaltinamas nežymiu sveikatos sutrikdymu.

Mia už Nerijaus ištekėjo 2015-aisiais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mia už Nerijaus ištekėjo 2015-aisiais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ž.Blažys neturėjo galimybės paaiškinti įvykio aplinkybių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ž.Blažys neturėjo galimybės paaiškinti įvykio aplinkybių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
N.Antanavičiaus teismas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
N.Antanavičiaus teismas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Teisėjui U.Trumpuliui teko atidėti teismo posėdį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Teisėjui U.Trumpuliui teko atidėti teismo posėdį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 20, 2016, 3:49 PM, atnaujinta May 12, 2017, 12:06 PM

N.Antanavičiaus advokatė pranešė, jog kaltinamasis dar serga. Dėl peršalimo ligos į posėdį jis neatvyko ir praėjusią savaitę. Advokatė nurodė, jog N.Antanavičiaus nedarbingumo lapelis pratęstas iki trečiadienio.

Nusprendęs, kad peršalimas nėra rimta priežastis neatvykti į posėdį, per praėjusį posėdį teismas buvo nusprendęs jį atvesdinti.

Apie tai išgirdęs N.Antanavičius naktį teismo posėdžio sekretorei atsiuntė elektroninį laišką, kuriuo stebėjosi, kad teisėjas nusprendė jį atvesdinti, ir nurodė, jog karščiuoja ir blogai jaučiasi.

Siekdamas išsiaiškinti, ar tikrai N.Antanavičius negali dalyvauti posėdyje, teismas kreipėsi į Karoliniškių polikliniką. Medikai atsakė, jog pacientui nerekomenduojama lankytis žmonių susibūrimo vietose.

Teisėjas Ugnius Trumpulis stebėjosi, jog medikai ne tik nenurodė konkrečios ligos, bet savo rašte teismą pavadino „ugdymo įstaiga“ bei „žmonių susibūrimo vieta“.

Teisme paaiškėjo, jog N,Antanavičius nesilaikė gydytojų nurodymų gydytis namuose. Į teismą jį turėjęs atvesti policijos pareigūnas teismą informavo, jog posėdžio išvakarėse jis su pareigūnu buvo susitikęs prie teismo pastato ir pranešė, kad serga. 

Į teismą atvyko tik nukentėjusiuoju pripažintas Žygimantas Blažys. Posėdį teko atidėti, todėl jis nebuvo apklaustas. Vilnietis prašė kitą posėdį surengti kuo greičiau, nes vėliau jis trims mėnesiams planuoja išvykti iš Lietuvos. 

Bylos duomenimis, vyrai susimušė per bernvakarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.