Dainininkė Mia neatmeta galimybės palikti Lietuvą: sunku išgyventi

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia prisidėjo prie tų, kurie nusprendė viešai išsakyti nuomonę apie gyvenimą Lietuvoje. Moteriai įgriso didelės kainos.

Mia Lietuvoje nemato ateities.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mia Lietuvoje nemato ateities.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2016, 11:48 AM, atnaujinta May 12, 2017, 7:49 AM

„Daugiau nei pusė mano draugų jau seniai nebegyvena Lietuvoje... Kad ir kaip būtų liūdna, bet tokia realybė. Aš taip pat neatmetu galimybės, jog vieną dieną teks palikti mūsų vargingą šalelę, todėl, kad savo sūnui ateities aš čia nematau... O ir palikti jau nėra ko... Visi kažkur ten...

Deja, mūsų valdžia vis dar ieško įvairiausių būdų, kaip dar ką nors apmokestinti, nes vis dar maža... Reikia išvyti visus likusius, kurie dar vis kažkaip kabinasi pasilikti čia... Liūdnas vaizdelis klausant ir žiūrint realybei į akis“, – socialiniame tinkle „Facebook“ liūdesį reiškė garsi moteris.

Tokią žinutę ji parašė šalia pasidalytos portalo lrytas.lt publikacijos, kurioje buvo gvildenama kainų problematika Lietuvoje.

Dainininkės įsitikinimu, mokesčiai ir kainos mūsų šalyje neleidžia sau leisti daugiau.

„Kiekvienas mato tą situaciją pagal savo poreikius... Žinoma, įmanoma pragyventi, jei jus tenkina darbas ir namai,  toliau savo nosies nematote reikalo žiūrėti“, – pridūrė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.