Bet kada galinti pradėti gimdyti Iveta Lukošiūtė neapleidžia sporto salės

Šiuo metu Amerikoje įsikūrusi buvusi „Žuvėdros“ šokėja Iveta Lukošiūtė (35 m.) skaičiuoja paskutines nėštumo dienas. Berniuko besilaukiančiai moteriai bet kurią akimirką gali prasidėti gimdymas.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-23 11:51, atnaujinta 2017-05-12 05:14

Nepaisant to, Iveta gyvena beveik taip pat, kaip iki nėštumo. Moteris netgi tebesilanko sporto salėje. Ketvirtadienio vakarą I.Lukošiūtė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ji kilnoja įvairius svarmenis.

„Mano sūnelis vėluoja jau penkias dienas. Jis verčia mus visus laukti... Tad sporto salė šiuo momentu gali būti naudinga mums abiems“, – vaizdo įrašą komentavo Iveta.

Garsi moteris jau anksčiau yra sakiusi, kad medikų numatyta gimdymo data – rugsėjo 17-oji.

Viena garsiausių lietuvių šokėjų kūdikio laukiasi nuo ukrainiečių menininko, Amerikoje žinomo kaip Jenya Raytsesas. I.Lukošiūtė savo mylimąjį sutiko pažinčių svetainėje ir bene iškart suprato, kad nori su juo susilaukti vaikų.

„Tai buvo planuotas vaikas, tik aš nesitikėjau, kad pavyks iš pirmo karto. Mes šventėme Naujuosius Tampoje ir aš sakau: susilaukiame vaiko, jis sako – gerai. Ir mes tai padarėme. Vaikelis buvo pradėtas per Naujuosius metus“, – džiaugsmo neslėpė Iveta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo