Testas: ar atpažįstate elito vakarėlių liūtus?

Kiekvieną savaitę Lietuvoje įvyksta eilė tik garsiems žmonėms skirtų vakarėlių, kurie dar nespėję pasibaigti sumirga naujienų portaluose. Į juos renkasi aktoriai, modeliai, dainininkai, verslininkai, sportininkai ir kitokio plauko įžymybės.

Ar gerai pažįstate Lietuvos garsenybes?
Ar gerai pažįstate Lietuvos garsenybes?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-08 17:35, atnaujinta 2017-05-11 06:30

Kai kurios žvaigždės – itin rimtai žiūri į lankymąsi vakarėliuose. Pavyzdžiui, verslininkas Žilvinas Grigaitis per kiekvieną šventę rengiasi vis kitaip. Ir visai nesvarbu, jei vieną dieną vyksta net keli vakarėliai – Žilvinas būtinai pakeis bent vieną aprangos detalę.

Tačiau šįkart mes – ne apie aprangą. Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams siūlo įsijausti į paparacų darbą ir pabandyti atpažinti 20 Lietuvos garsenybių, dažnai besilankančių elito vakarėliuose.

(Jeigu nematote testo, greičiausiai naudojatės mobiliuoju telefonu ir čia patekote per feisbuką. Tokiu atveju viršutiniame dešiniajame kampe spauskite „SHARE“ ir pasirinkite opciją „Open in Browser“.)

Sėkmės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.