Stano įgėlė žinomiems žmonėms, kurie piktinosi šuns Ramzio laidotuvėmis

Feisbuke užvirė diskusija dėl tarnybinio šuns Ramzio laidotuvių. Per visą Lietuvą plačiai nuskambėjo politiko brolio Arvydo Komskio kriminalinė istorija, kai šis medžiodamas nušovė pasienio pareigūnų tarnybinį šunį Ramzį. Didelei daliai žmonių ši istorija sukėlė didelį pyktį. Apie tai galite skaityti čia.

Stano įgėlė žinomiems žmonėms.
Stano įgėlė žinomiems žmonėms.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 10:50 PM, atnaujinta May 10, 2017, 10:47 PM

Tačiau dainininkas Stanislovas Savickis-Stano stojo ginti šuns ir įgėlė garsiems žmonėms. Savo feisbuko puslapyje jis pasidalijo mintimis.

„Labai garsūs žmonės, talentingi, sąžiningi, jiems svetima garbėtroška, dirba Lietuvai labai reikalingus darbus, daro tai pasauliniu lygmeniu. Gaila, kad garsūs žmonės priversti piktintis.

Nemaloni situacija. Aš nežinau, kokie ten to Ramzio nuopelnai... Manau, reikėtų didesnį dėmesį skirti garsiems žmonėms! O šuo... Mano kaimyno kalė (šuns patelė) net gėlės pamerkti nemoka, neturi pojūčio madai, apdriskusi vaikšto ir vieniša. O lakstyti prie pasienio bet kas galėtų, tam nereikia floristo ar mados guru pašaukimo. Garsūs žmonės, būkit atsargūs, panašu, kad tauta bunda“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.