Laisva apie geriančias motinas: „Aš tikrai jas sterilizuočiau“

Pati mažametį vaiką auginanti dainininkė ir televizijos reporterė Donata Gutauskienė neabejinga ir kitiems vaikams. Garsią moterį itin sujaudino Panevėžyje sudegusių dviejų vaikų istorija.

D.Gutauskienę-Laisvą neramina girtuokliaujantys tėvai.<br>T.Bauro nuotr.
D.Gutauskienę-Laisvą neramina girtuokliaujantys tėvai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-17 16:19, atnaujinta 2017-05-10 17:46

Moteriai pačiai teko apsilankyti įvykio vietoje ir pakalbinti ne vieną liudininką. Ne vienas jų atskleidė kraupią realybę.

„Šiandien filmavau istoriją, kuri vos vakar sukrėtė visą Lietuvą. Panevėžio rajone sudegė namas su dviem mažamečiais vaikais...beje mama išsigelbėjo, tačiau ar tikrai buvo padaryta viskas kad būtų išgelbėti ir tie mažučiai???

Miestelyje praleidau keletą valandų, bendraudama su kaimynais, seniūnu, socialiniais darbuotojais... Net gi sudegusių vaikučių močiutę pakalbinau... Ir žinot ką? Visi kaip vienas tikino, jog „mama“ nuolatos išgėrinėdavo... Ir tai dar ne viskas, esą jai visada labiau rūpėjo ne vaikų gerovė, o svetimi vyrai... Ir tai tik trupinukai to ką man pavyko išsiaiškinti ir išgirsti... Taip liūdna ir skaudu... Taip gaila tų vaikučių...“, – piktinosi D.Gutauskienė-Laisva.

Po išgirstų nelaimės aplinkybių žinomos moters galvoje kilo itin radikalių minčių. Jas ji taip pat išsakė savo socialinio tinklo paskyroje.

„Jei būtų mano valia, pirma, aš išvis uždrausčiau alkoholį Lietuvoje!!!! Jūs net neįsivaizduojat, kaip žmonės gyvena kaimuose... Tiksliau ne gyvena, o degraduoja... Ši skaudi situacija yra būtent tokia!!! Na, o tokias motinas, kurios gimdo dešimtis vaikų, net nesusimastydamos kaip juos reikės užauginti, aš tikrai jas sterilizuočiau!!!! Mano manymu kitos išeities nėra...“, – feisbuke rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.