E.Dragūnas paviešino dviprasmišką įrašą – pareigūnus vedžioja už nosies?

Šeštadienio vakarą grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas pasidalijo intriguojančiu vaizdo įrašu socialiniame tinkle. Jame matyti vairuojančio žmogaus rankos. Tiesa, ant vieno piršto puikuojasi žiedas. Panašų turi ir E.Dragūnas.

Selas vedžioja policijos pareigūnus už nosies ir vairavo automobilį neturėdamas teisės?<br>LR archyvo nuotr.
Selas vedžioja policijos pareigūnus už nosies ir vairavo automobilį neturėdamas teisės?<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2016, 2:35 PM, atnaujinta May 10, 2017, 8:53 AM

Komentuodami šį vaizdo įrašą Selo gerbėjai pradėjo įtarinėti, kad galėjo vairuoti pats Selas. Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį Egidijus Vilniuje buvo sulaikytas ir nuvežtas į policijos komisariatą. Atlikėją policija nusiteikusi nubausti už nepadorių ženklų demonstravimą viešojoje vietoje.

Tai ne pirmas kartas, kai Selas turi reikalų su policijos pareigūnais. Praėjusių metų gruodžio pradžioje jis prarado teisę vairuoti.

„Žmonių yra skirtingų. Vieni, kai išgeria, miega, kiti vairuoja“, – tą kartą išėjęs iš Vilniaus miesto apylinkės teismo posėdžio pareiškė E.Dragūnas.

Teisme jis turėjo aiškintis dėl to, jog Vilniaus centre, Gedimino prospekte, policijos pareigūnams neblaivus įkliuvo prie vairo. Jam nustatytas vidutinis girtumas. Už šį pažeidimą E.Dragūnas dvejiems metams ir dviem mėnesiams neteko teisės vairuoti automobilį. Be to, teismas jam skyrė ir 723 eurų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.