Buvusios „Olialia“ mergaitės milijonierius vyras smarkiai sumuštas ir apvogtas

Buvusi „Olialia“ mergaitė Sandra Grafinina šiuo metu intensyviai prižiūri savo milijonierių vyrą Nigelą. Britą sumušė ir apvogė Šiauliuose.

Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sandros vyras buvo sumuštas ir apvogtas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 24, 2016, 9:55 PM, atnaujinta May 10, 2017, 6:38 AM

Naujienų portalui lrytas.lt Sandra sutiko pakomentuoti situaciją. Incidentas įvyko penktadienį Šiaulių bulvare. Anot moters, vyras patyrė galvos smegenų traumą ir buvo apvogtas.

„Pavogė 4000 eurų, laikrodį „Rolex“ ir vestuvinį žiedą“, – sakė S.Grafinina.

Iš ligoninės Sandra vyrą pasiėmė jau kitą dieną, mat jis nepanoro ten būti ilgiau. Be to, ji patikino, kad turi medicininį išsilavinimą, todėl gydosi namuose. Sandra Šiauliuose mokėsi Sveikatos mokslų fakultete. Ten krimto specialiosios pedagogikos studijas.

„Vyras buvo užpultas. Jis prisimena tik du vyrus, o paskui smūgį į pakaušį, kur dabar pūpso didžiulis guzas ir žaizda“, – apgailestavo moteris.

Kaip pasakojo Sandra, užpuolikų pavardes jau pavyko nustatyti. 

„Kol kas jie tik įtariamieji, bet tikimės, kad policija viską nustatys. Juk viskas galėjo baigtis mirtimi“, – pasakojo moteris, kurios tėtis mirė dėl mirtino smūgio į galvą, todėl ir šį kartą ji buvo išsigandusi ne juokais. 

„Tuo metu buvau maža. Žinau, kad tai labai pavojinga – net menkiausias smūgis gali būti mirtinas. Šiauliuose reikia turėti apsaugą, kitaip gyventi neįmanoma“, – su liūdesiu kalbėjo moteris ir pridūrė, jog į šiame mieste tikrai nesilankytų, tačiau jos mama čia gyvena.

„Mes su vyru gyvename Austrijoje, bet gimiau Šiauliuose. Turiu ten namą. Jį pirkau iš savo uždirbtų pinigų dar prieš penkerius metus. Mama yra pensininkė – jai nuolat reikia pagalbos. Remiu daug nepasiturinčių šeimų, vienišų mamų ir pavienių žmonių, gyvenančių Lietuvoje. Bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad už pagarbą vienas kitam, tarpusavio supratimą ar galų gale žmogiškumą lietuviams kur kas svarbiau plastinės operacijos ar geri automobiliai...“ – sakė S.Grafinina.

Dar prieš mėnesį Sandra laidai „Nuo...Iki...“ pasipasakojo apie savo gyvenimą.

Sutuoktinis, pasak moters, neskaičiuoja jos išlaidų, tačiau dėl didesnių pirkinių, prasidedančių nuo 5 tūkstančių eurų, ji turi pasitarti.

„Kasdien mano vyras man duoda maždaug po 500 eurų, nes turiu apmokėti namo išlaikymo išlaidas, nupirkti maisto, ir visko, ko tik prireikia“, – atskleidė Sandra.

Moteris pasakojo mylimąjį sutikusi meno parodoje Londone. Vienos Sandros ištartos frazės pakako, kad Naidželas lietuvaitę iškart pakviestų į pasimatymą, o po dviejų dienų, praleistų Londone, praėjus vos savaitei, atskristų pas ką tik sutiktą moterį į Lietuvą susitikti Palangoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.