Vaida Skaisgirė atkirto iš valstiečių besišaipantiems internautams

Seimo rinkimus laimėjus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijai (LŽVS), gavusiai 54 mandatus ir nušlavusiai stambiausias Lietuvos politines partijas (TS-LKD, 31 mandatų), LSDP, 17 mandatų), internete pasipylė memų apie valstiečius. Kai kurie žmonės gana skeptiškai reagavo į naująją valdžią. Tačiau jos ginti stojo „Videometra“ viešųjų ryšių vadovė Vaida Skaisgirė.

V.Skaisgirė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
V.Skaisgirė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-24 22:49, atnaujinta 2017-05-10 06:34

Ne paslaptis, kad būtent „Videometra“ kuria LŽVS lyderio Ramūno Karbauskio globojamą serialą „Naisių vasara“.

„Visiems, seno, gero ir nuvalkioto feisbuko bandos instinkto genamiems labai kliūva valstiečiai, nes mintyse jie iškart regi kolūkius ir šakes. Bet kodėl tada balsavusių už krikščionis demokratus jie nepašiepia, paišydamies aureoles virš galvų ar feisbuke demonstruodami, kad moka visas maldas?

Šita žagrių ir šakių pasiutpolkė tapo nebeskani ir nebejuokinga, kai keliems feisbuko veikėjams subtiliai pajuokavus valstiečių ir žaliųjų adresu, ataidėjo nebrendylų bandymai įstotį į masinį orkestrą. Atleiskite, bet jūs, tie, besišaipantys, kai pajuntat saugią temą, įsivaizduojantys, kad turit nebylų pritarimą iš nuomonės lyderių, esat tikrieji kaimiečiai. Visuotinai blogąja ta žodžio prasme, nes būti iš kaimo šiaip jau nėra nieko blogo. Skirtumas tarp jūsų ir šiuo atveju, ko gero, didžiosios dalies valstiečių partijos narių yra toks, kad provincija yra įsikerojusi jūsų smegenyse.

Na, o naujai išrinktai valdžiai sėkmės“, – rėžė V.Skaisgirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.