Vaida Skaisgirė pasisakė apie mamą, kuri gyvą vaiką pūdė formalinu

Lietuvą sukrėtė žinia, kai kaunietei Ilmai Bogovičienei (30 m.) krito itin sunkūs ir protu nesuvokiami kaltinimai. Ji daugiau nei prieš ketverius metus pagimdė sūnų Titą, o praėjus mėnesiui po jo gimimo, kaip įtariama, ėmė jį žaloti po oda leisdama formaliną.

Įtariamoji (kairėje) ir Vaida Skaisgirė.
Įtariamoji (kairėje) ir Vaida Skaisgirė.
Įtariamoji Ilma.
Įtariamoji Ilma.
Vaida Skaisgirė.<br>LR archyvo nuotr.
Vaida Skaisgirė.<br>LR archyvo nuotr.
Vaida pasisakė apie visuomenę sukrėtusią istoriją.
Vaida pasisakė apie visuomenę sukrėtusią istoriją.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-10-27 10:25, atnaujinta 2017-05-10 03:11

Maža to, jauna mama kreipėsi į visuomenę ir prašė pagalbos. Visose laidose ir visi matė nuoširdžias Ilmos ašaras, ėmė jai aukoti dideles sumas. Tuo tarpu daktarai aiškinosi, tačiau 2013 metais berniukas mirė.

Viskas paaiškėjo, kai praėjus keturiems metams, pati I.Bogovičienė kreipėsi į Kauno klinikas dėl tokių pačių skausmų, kaip ir jos berniukas. Apie tai daugiau galite skaityti čia.

Ši istorija sukrėtė „Videometros“ komunikacijos vadovę Vaidą Skaisgirę (25 m.), kuri augina trejų metų Atą. Apie tai ji pasisakė feisbuke.

„Mama tapau jauna – vos sulaukusi 22-jų. Nors tokiame amžiuje jaunatviškam entuziazmui verdant visu greičiu pirmyn norisi versti didžiausius kalnus, susilaukus vaiko tą nesuturėjimą savęs vienoje vietoje staiga pakeičia nežemiška ramybė ir niekada anksčiau nepatirtas jausmas – mamos meilė.

Nuožmiau nei versti kalnus, pajunti norą tą mažą žmogų nagais ir dantimis nuo visko ginti, saugoti, mylėti, rūpintis.

Aš negaliu suprasti, kaip žmogus, moteris, mama (iš tiesų, šita žmogysta nenusipelno būti taip vadinama) galėjo taip elgtis su savo vaiku. Protu nesuvokiama, širdimi nepajaučiama...

Bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje nesu linkusi teisti vietoje teismo, bet jeigu įtarimai pasitvirtins, šitas per klaidą žemėje atsiradęs padaras nusipelno pačios griežčiausios bausmės be jokios užuojautos“, – rašė Vaida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.