Galimai susituokęs E. Vėlyvis: „Mane reikia užjausti, o žmoną sveikinti“

Žiniasklaidoje pasklido žinia, kad vakar (galimai) buvo ypatinga diena režisieriaus Emilio Vėlyvio gyvenime. Emilis ir jo išrinktoji Olga Klickaja ištarė lemtingąjį „taip“ ir sumainė aukso žiedus, o galbūt tai tik Emilio kuriamo filmo „Zero III“ filmuota scena?

Olga ir Emilis.<br>LR archyvo nuotr.
Olga ir Emilis.<br>LR archyvo nuotr.
Olga ir Emilis.<br>LR archyvo nuotr.
Olga ir Emilis.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 3, 2016, 2:39 PM, atnaujinta May 9, 2017, 4:45 PM

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su E.Vėlyvio filmo „Zero III“ atstove spaudai Daiva Jovaišiene, ji nusijuokė ir patikino, kad E.Vėlyvio jungtuvės nėra nei tikras jo gyvenimas įvykis, nei filmo scena.

O ką sako pats E.Vėlyvis: tai tikros vedybos ar filmo scena?

„Panašiai. Mano gyvenimas ir yra filmas“, – sakė E.Vėlyvis.

Tai ar galima sveikinti Emilį ir jo išrinktąją Olgą?

„Mane reikia užjausti, o žmoną sveikinti“, – juokėsi jis.

Tiesa, Emilis neatskleidė, kur įvyko jo galimos jungtuvės. Paklausus, ar jos vyko ne Vilniuje, režisierius atsakė „panašiai“ ir patikino, kad apie asmeninį gyvenimą nėra linkęs kalbėti. 

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad E.Vėlyvis pluša su filmu „Zero III“. Naujasis Emilio filmas „Zero III“ pačiomis ryškiausiomis spalvomis pieš Lietuvos politiką, žiniasklaidą, verslą, elitą ir ryšius, apie kuriuos geriau nežinoti.

E.Vėlyvis žiūrovams žada neišnarpliojamą aistrų ir interesų kokteilį, pagardintą paleistuvystės ir korupcijos prieskoniais. Pagaliau bus atskleista, kaip iš tiesų funkcionuoja Lietuvos valstybė. Naujoje filmo dalyje pamatysime pamėgtus aktorius – Ingą Jankauskaitę, Ramūną Cinėną, Rimantę Valiukaitę, Gytį Ivanauską, Mindaugą Papinigį, Kęstutį Jakštą, Ramūną Rudoką, Andrių Bialobžeskį ir kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.